IRC-Galleria

Sargestar

Sargestar

Trance is my savior

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.07.2008 08:12


On olemassa niin paljon poikkeavia tai yllättäviä tilanteita ja aina ei tiedä miten niissä toimisi...mä olen itse huomannut kuinka kaikki menee parhain päin kun vaan kuuntelee sydäntään...senkin viestit voi välillä käsittää väärin.

Aina se varoittaa mutta kuitenkin saattaa tehdä vain oman mielensä mukaisesti. Vaikka näkisi että kaikki on harhaa, jaksaa siltikin toivoa jotakin muuta. Onneksi kuitenkin virheistään ihminen oppii. Turhaa olla katkeroitunut kellekkään sellaiselle ihmiselle joka pelkää omaa elämäänsä. Niitä kun on niin paljon tässä maailmassa. Ihmisiä jotka verhoavat itsensä valheilla. Valheilla siksi, että eivät halua nähdä, eivät halua kuulla tai tuntea.

Myönnän että se on väärin ja monikaan ei osaa antaa ihmisille anteeksi. On vaan osattava antaa anteeksi itselleen jotta pystyy jatkamaan elämää. Kaikki lähtee loppupelissä vain meistä itsestämme ja jos jatkamme asioita väärään suuntaan niin jossain vaiheessa ne antavat meille kaiken takaisinpäin niinkuin me sen ansaitsemme.Niin että oppisimme itsestämme jotakin uutta.

Monikaan ei tunnu ymmärtävän tätä asiaa. Jotkut jopa luokittelevat ihmiset hyviin ja huonoihin käsittämättä sitä tosiasiaa että me kaikki ollaan samalla linjalla. Kaikissa meissä on ne molemmat puolet jotka taistelee keskenään. Muuten me ei oltaisi ihmisiä.

Toivon että jokainen ihminen ajattelisi asiat myös toisen kannalta aliarvioimatta itseään ja tunteitaan. Joskus saattaa sanominen satuttaa..mutta toisaalta...miten paljon se sattuisi jos kertoisit sen vasta pitkän ajan jälkeen vain siksi koska haluat säästää toista. Jos sinulla on jotain sanottavaa jollekkin ihmisille, jotain jonka haluaisit sanoa muttet uskalla, sano se tänään. Huomenna se saattaa olla jo liian myöhäistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.