IRC-Galleria

Sasuli

Sasuli

"Crying is not a sign of weakness.. Sometimes it is a sign that you have been trying to be strong for too long.."

[Ei aihetta]Tiistai 07.04.2009 13:57

Heh tänään pääsee kotiin lopultaki,onneks ei tartte ostaa ite niitä osteoporoosi piikkejä.. kun kotkan keskus sairaalasta sain maksu sitoumuksen et sain ne.. Koska Forsteo lääke on on kallis lääke muuten.. Mulla vaihtu Arixtra piikit johonkin sitä vastaavaan lääkkeeseen joka on ihan tablettina, mutta on yhtä kallis lääke ku Arixtra.. 6vk:n päästä ois sitten kontrolli edessä ja sitten selviää et saanko varata painoa oikeelle jalalle vai en..

Kun sitten tietää että onko jalka alkanut parantumaan toivotulla tavalla, ja hyvähän se olis että alkais parantumaan toivotulla tavalla, koska en halua menettää kumminkaan oikeaa jalkaani koska sitä ei saa koskaan takaisin.. Se on vähän sama juttu kun elämän kanssa, että kerran eletään täällä ja lähdetään sillon kun se on jossain määritetty mihin aikaan ja millä tavalla..

Mulle tää on ollut oikeastaan loistava kokemus ja tilaisuus olla täällä Helsingissä sairaala Ortonissa, joka on suomen paras kirurginen sairaala, eikä täällä ole tehty hoito virheitä, kuten joensuussa tehtiin hoito virhe..

Kun multa otettiin kaikki vanhat metallit ja luu siirteet pois, ja uudet sitten tilalle.. Kaiken lisäksi metalli osat oli hieman väärän kokoisia ollut, mut kyl tää tästä..

Alkaa nytten sitten lopullinen toipuminen tästä kaikesta ja toivon että kaikki menee nyt suunnitelmien mukaan.. Ainakin itse uskon ja luotan siihen että nyt lopulta tulee jalka kuntoon että pääsee kalalle,ratsastaa,pyöräilee,uimaan ja muitten harrastusten pariin n.2v. tauon jälkeen.. Lokakuussa tulee 2v täyteen.. Mutta uskon siihen että olen päässyt siihen mennessä kepeistä eroon, kun sinne on vielä kumminkin aikaa puol vuotta ja siinä ajassa kerkiää luutua kunnolla mun jalka..

Tää Orton on kyllä huippu paikka kun täällä on ainakin työnsä kunnolla ja huolella osaavat työntekijät.. Ja osasto 3:lla on tosi kiva olla kun on kiva ja ystävällinen henkilö kunta joiden kanssa tuleekin paremmin toimeen verrattuna, Joensuun keskus sairaalan kirurgisen osaston 2 B:n ja 2C:n henkilö kuntaan verrattuna.. Mutta 2 A:lla taas on kiva ja ystävällinen hoito henkilökunta sekin oli ihan kiva viettää 2A:lla 3,5vk 2007 lokakuusta eteen päin.. Mutta se että pääsin tanne oli mulle täysi lottovoitto ja hyvä sellainen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.