IRC-Galleria

Kohta on lähtö.Maanantai 15.12.2008 10:46

Tänään on jo maanantai, kohta on lähtöpäivä. Torstaina lähtee linja klo 6.15 Jyväskylän matkakeskuksesta, ja Rovaniemellä vaihto, jossa olen 13.55, 14.30 lähtee jatkoyhteys Leville, jossa olen perillä aikataulun mukaan 17.55. Eli melkein 12 tuntia matkataan, pikkusen voi olla takapuoli hellänä, mut jospa siel olis kivasti taukoja, niin sais jaloitella. Pitää muistaa ottaa pattereita, panttereita, lukemista ja musiikkia, niin menee matka rattosammin, ehkä. Saatan sitten myös soitella joillekin, jos tuntuu et on tylsää eikä jaksa kuunnella musiikkia tai lukee, tai nukkua. Voisinko sitten muistaa ottaa linkkiliput mukaan, etten jätä niitä tuohon korkkitauluun.. :) Kyl harmittais huomata kaupungissa, et on liput jääny kotiin.. :)

Perjantaina olin siis Piian kanssa, yllättäen, Hovissa juhlimassa mun "läksiäisiä", jos noin nyt sanotaan. Hauskaa oli, pienessä tuiskeessa oltiin, mut ei ihan kamalassa. Ei pystynyt olemaan kovin kamalassa kunnossa kuitenkaan, kun piti lauantaina olla kunnossa.
Tiistaina sit uudestaan Hoviin (vaihteeksi), kattomaan NeljänSuoraa, mut sillon mennään selvinpäin, kun autolla pitää mennä sinne ja takas kotiin. Mut ei se mitään, joku muu saattaa olla sillon mun puolesta tuiskeessa.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.