IRC-Galleria

JeejeeTiistai 17.03.2009 20:57

Taas on uusia makuja kokeiltu. Täällä sitä oppii uusille tavoille, ja menettää kuulonsa.. :P Käytiin tänään tyttöjen kanssa taasen Ämmilässä syömässä ja tytöt sai ylipuhuttua mut syömään alkuruuaks Piian kanssa puoliks etanat. Ja pakko myöntää, et oli oikeesti pitkästä aikaa positiivinen yllätys, vaikka oon pitkään vierastanu niitä, vaikka oonkin kerran aikasemmin maistanu niitä. Sitten söin pääruuaksi rautua, ja sekin oli hyvää, en ollu aikasemmin edes maistanu. Melkein ku lohta olis syöny, mut ei kuitenkaan. Maku oli vähän erilainen, mutta hyvää oli kuitenkin.

Kävin tänään aamusta hiihtämässä semmosen 6 km. Oli ihana hiihtää ku aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, eikä juurikaan tuullu, paitsi järven jäällä. Mut järvellä tuulee aina muutenkin. Kyllä se on uskottava et hiihto aukasee hartioita, kun ne taas rutisee ja paukkuu ku pyörittelee olkapäitä, ja selkänikamat menee oikeille paikoille samalla. Pitää ihan kamalaa rutinaa ja pauketta..

Meinasin eilen nukahtaa sohvalle, ku kateltiin ensin 8 päivää ensi-iltaan ja sitten Narnian ykkösosa. Oli kyl tuo ensin mainittu elokuva hyvä, pakko sanoa.. :)

Tänään sitten kattomaan Yötä PoroAreenalle. On se niin kivaa lähtee Areenalle selvin päin, ku kaikki muut on kuitenkin ihan päissään siellä. Ei siel varmaan kovin moni oo selvin päin. No, enpä mäkään meinaa muuta siel olla, kun sen keikan. Lähen sit kyl nukkumaan, ku huomenna aamusta pitää lähtee ajelemaan kohti Rovaniemeä. Pääsee shoppailee isolle kirkolle pitkästä aikaa. Samalla käyn leikkuutaan hiuksia. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.