IRC-Galleria

Että osaa taas ottaa päähän.Lauantai 21.02.2009 00:43

Tänään oli aamusta heti suklaakoulutus, se oli oikeesti kivaa, vaikkakin seisottiin paikallaan melkein koko kolme tuntia. Mut sieltä sai ideoita suklaan käyttöön. Sitten ku tulin sieltä joskus jälkeen 12, niin sain tietää et toinen kaveri on lähössä tunturista, olin että et kai sinäkin. Sit se alko vielä houkutella toista kaveria mukaansa, okei lähti, mut tulee ONNEKSI takas vielä. Vähänpä tekis mieli itekin lähtee, mut en halua antaa itestäni kuvaa luovuttajana ja en viiti jättää keittiössä jätkiä kuseen sesongin ajaks, kun nyt alkaa olemaan päivät semmosia et mennään ja lujaa. Aamuvuorotkin taitaa alkaa olemaan semmosia 11-12 tuntisia, että tunnit kohillaan. Ja eipä se näytä CV:ssäkään hyvälle, jos luovuttaa keskenkaiken ILMAN järkevää syytä.
Huomenna olis vielä vapaa päivä, mitähän keksis. Ei kyl mitään hajua, kun tuolla nyt on semmonen tuisku,et ei viiti rinteeseenkään lähtee, mut jos kävis jossain vaiheessa lenkillä, niin sais raitista ilmaa vähän. Pääsin tekemään lumitöitäkin tänään, ku tulin sieltä koulutuksesta. Oli tuiskuttanu yöllä kivasti lunta neljän auton väleihin sillai hassusti kinoksiksi. Piti siis suomeks sanottuna kaivaa auto lumesta ja kun katolla oli varmaan yks 20 senttiä lunta.. :) Ja nyt ovat taas luvanneet vielä lisää lunta. Et kiva.

En vieläkään oo saanu Neljänsuoran uutta levyä. Kun se kerkiää vasta ens viikolla tänne asti.. :( Ihan tylsää, mut sit ku saa sen, niin pääsee huudattaa Siipirikkoa kunnolla.. Se on kyl yks ihanimmista biiseistä Neljänsuoralta. Pakko sanoa. Mie tykkään.. Oon tänäänkin kuunnellu sen kerta toisensa perään puoli päivää.. :) Siihen ei vaan kyllästy.


"Hei onko muita meitä, maailmaan eksyneitä
Täällä päällä kylmän maan, siipirikkoina
Hei onko muita meitä, pudonneita enkeleitä
Täällä yksin odottaa toista kaltaistaan, nyt siipirikko vaan"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.