IRC-Galleria

Niin se aika vaan menee etteen päin..Lauantai 03.01.2009 19:50

Kyl se aika menee oikeesti nopeesti eteenpäin, ihan melkein huomaamatta, kun on vaan töissä melkein koko ajan. Nyt on onneks vapaa viikonloppu, kerkee taas hieman nukkumaan ja lepäileen.. :) Eilen oli semmonen kevyt aamuvuoro, 12 tuntia, mut ei se tuntunu päivän aikana ollenkaan jaloissa, kun koko ajan oli tekemistä, niin ei kerinny seisoskeleen pahemmin. Kamalin ryysis oli joskus kasista puoli kymmeneen, et sen jälkeen pääsin pois, ku sain siivottua pahimmat omat sotkut. Voipii olla, et kun päästään pitemmälle kevääseen, niin tulee noita ympäripyöreitä päiviä enemmänkin. Mut ei se haittaa, kun ei täällä oo muuta, kun työ.
Tänään siis on ollu vapaa ja menny ihan hyvin, käytiin kaverin kanssa syömässä päivällä ja kaupoilla ja uudessa kahvilassa täällä. Nyt sit asken kävin saunassa, ja meinasin alkaa kohta katteleen elokuvaa koneella, viettäis ihan koti-illan täällä.

Kohta vois alkaa odotteleen ens viikonloppua, kun on kolme päivää vapaata, niin meen kotia käymään, ja Saarijärvellä.. ;P Haen kotoo auton tänne, niin ei tartte välttis kävellä töistä iltavuorosta kämpille ja pääsee käymään kaupoilla paremmin ja muutakin.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.