IRC-Galleria

Satu1972

Satu1972

http://satukrook.webs.com/

Blogimerkintä

« Uudempi -

http://satukrook.webs.com/Keskiviikko 31.03.2010 01:04

Haluaisitko antaa itsellesi hetken rentoutumisen parissa? Olla vain ja tuntea, kuinka lämpö laskeutuu yllesi ja kiire kaikkoaa? Oletko täydellisen rentoutumisen tarpeessa? Ota hetki aikaa ja tutustu tähän upeaan hoitomuotoon.

Energiahoito Enkelin Kosketus sopii jokaiselle. Sinun ei tarvitse muuta kuin varata aika ja pääset nauttimaan energiahoidon pehmeästä kosketuksesta. Energiahoito toimii jokaisen kohdalla.

On kiusanasi sitten levottomat jalat, krooninen tai äkillinen kiputila, unettomuus tai jos haluaisit saavuttaa parempaa henkistä tai fyysistä tasapainoa. Enkelin Kosketus energiahoidosta on saatu apua mm. näihin asioihin. Voin sanoa lähes jokaisen asiakkaan kohdalla, että hoitopöydältä on noussut rentoutunut ja raukeasti hymyilevä ihminen.

Kun ihminen rentoutuu ja energiavirta pääsee kulkemaan vapaasti, jokapäiväisten asioidenkin hoito tuntuu huomattavasti helpommalta.

Joskus kuitenkin hoito palauttaa mieleen käsittelemättömiä asioita, ns. vaikeita tunteita, joita ihminen kantaa mukanaan, joskus jopa tiedostamattaan. Ne hankaloittavat elämää ja mm. sisäisen luovuuden virtaamista. Silloin kun hoito nostaa näitä käsittelemättömiä asioita pintaan ja ihminen voi vihdoinkin päästää irti niistä, olo on kevyt ja elämä helpottuu monin tavoin. Monesti nämä tukkeutumat ovat osasyynä masennukseen, hermostuneisuuteen ja rauhattomuuteen.

Energiahoito on erittäin varteenotettava vaihtoehtohoito sekä myös hyvä lisä muun terveydenhuollon ohella.

Jos sinun on vaikea rentoutua esim. hierojalla tai edessäsi on vaikka "tiukka paikka" jossa tiedät jännittäväsi, silloinkin energiahoito tarjoaa mahdollisuuden rentoutuneeseen olotilaan ennen "h-hetkeä"

Vieraile sivuillani ja tilaa tutustumisaikasi. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.