IRC-Galleria

Schade

Schade

ammu, hautaa ja vaikene

:)Maanantai 24.12.2007 15:05

Aika hellyyttäviä nuo pienet 12-13 kesäset muksut jotka just on oppinu käyttää galleriaa,
on josn yhteisöissä et "tekstaa yö kanssani beijbe" "vittu ite oot kännis" ym.ym.ym.
Ne jotka käyttää Grazy Age- farkkuja, pukeutuu minihameisiin ja muihinkin äipän maksamiin kalliisiin ihQhåttis-kuteisiin.

Ne jotka menee _ala-asteen_ diskoihin (tiedän pari ketkä menee sinnekkin, vaikka olisi jo ylä-asteella.) ja tanssii kaulakkain siellä poikien kanssa (joiden mielestä tytöt oli vähän aikaa sitten tosi ällöjä.) ja ihkuttelee seuraavana päivänä kavereille että on edellisen illan tanssiparin kanssa "yhdessä".

Ne jotka kirjoittelee "boitsukamuille" illalla rakkauskirjeitä ja ylistää rakkautta teksiviesteissä, livenä puna nousee sekunnissa poskille, vaikkei edes sanoisi mitään. Tosi rakkautta kun ei edes kehdata kädestä pitää. -.-'

Ja vielä niitä jotka suloisesti juuri seiskan aloitettuaan kulkevat käsikkäin pitkin käytäviä, ylä-aulan ohi joka saa ysiluokkalaiset (ainakin mun aikana) repeämään nauruun ja "pissis"-huutoihin. Ne jotka käyvät nurkalla ja karkaavat kusarille tupakalle esittääkseen kovia (vaikka sitten vetelevät vain poskareita).
Ne jotka pitävät itseään ja toisiaan kauheina pahiksina jos jäi kerran linkun antamat läksyt tekemättä (nojoo itte en ollu yhtään parempi ku aina läksyt tekemättä).

Ne pienet teinit jotka lukittautuvat kaverin huoneeseen maistelemaan vähän äiteeltä pöllittyä siideriä, alkavat puolen pullollisen jälkeen soitella "boitsukamulle" tunnustuksia ja "jättävät" pojan. Seuraavana päivänä sitä itketään bestiksien kanssa koulun käytävillä ja kurkku itkusta karkeana jotain "mä olin kännissä se oli vitsi mä oikeesti rakastan sitä" tapaista.

Niin ja sitten ne 12-vuotiaana otetut huuli- kulma- napakorut, voi luoja. -.-'

"HEI OLEN SARI JA OLEN IHAN VITUN YLIMIELINEN AMIS."
Hah..!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.