IRC-Galleria

Schattenjäger

Schattenjäger

The battle for a just society is one between the morally right and the politically correct.

Hakkarainen on vitsinä passéSunnuntai 23.10.2011 05:30

Teuvo Hakkarainen oli äänessä jälleen: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tuliko-teuvo-hakkaraisesta-homoikoni-ei-kauheasti-lammita/art-1288422644346.html?fb_source=home_oneline&fb_ref=artikkeli_likea ja antoi haastattelussa seuraavanlaisen lausunnon:

"Hakkarainen soitti haastattelun jälkeen takaisin Ilta-Sanomien toimitukseen. Hakkarainen halusi esittää idean: perustetaan "malliyhteiskunta" Ahvenanmaalle.

- Laitetaan homot, lesbot ja somalit sinne keskenään asumaan ja katsellaan, millainen malliyhteiskunta siitä sitten rakentuu. RKP syyttää meitä perussuomalaisia aina siitä, että me emme ota vähemmistöjä huomioon. Tällä ratkaisulla saataisiin selville se, miten se malliyhteiskunta syntyy ja muotoutuu."

On ilmiselvää, että tällainen ajatus ei tule toteutumaan ja on ilmiselvää, että se tulee kohtaamaan vastustusta sekä nostamaan ihokarvoja pystyyn ja on aivan ilmiselvää, ettei se tule koskaan menemään ajatuksena läpi edes puolueen sisällä. Teuvo Hakkarainen teki kansanedustajauransa alkutaipaleella jo selväksi, ettei hän ole varsinainen älyn jättiläinen, eikä se ole mikään salaisuus. Se on jo vanha juttu.

Siitä huolimatta lausunto herätti tietysti paljon närää ja Uusi Suomi olikin minuuttien sisällä artikkelin julkaisusta täynnä toinen toistaan loukkaantuneempia ja pöyristyneempiä kirjoituksia siitä, miten tällainen on aivan sopimaton lausunto. Minä en kannata ajatusta vähemmistöryhmien karkoittamisesta Ahvenanmaalle, tai muuallekaan maailmaan, ilman pätevää syytä, mutta jostain syystä en jaksanut lausunnosta loukkaantua. Osaako joku keksiä, että mistä loukkaantumiseni puute voisi johtua? Ehkä siitä, että kyseessä on Teuvo, eikä esimerkiksi kukaan vakavasti otettava poliitikko. Plus, Teuvo-vitsi on jo vanha, se meni jo.

Se ei tietenkään estä Perussuomalaisten menestystä kauhistelevia hysteerikkoja nostamasta Teuvoa ja nimenomaan Teuvoa eräänlaiseksi Perussuomalaisten ikoniksi, joka edudstaa Perussuomalaisten ydintä, vaikka kyseessä on yksittäinen poliitikko, joka on puolueen virallisen linjauksen vastaisista lausunnoista saanut puolueen johdolta jo nuhteitakin. Teuvon yksinkertaisuus on tosin tuntuu olevan Teuvon vahvin valttikortti: Teuvo ei tunnu olevan riittävän älykäs ajamaan epärehellisesti omaa etuaan, vaan suoraselkäisesti sanoo, mitä ajattelee, yhtään näkemyksiään peittelemättä. Kuinka monesta konsensuspoliitikosta nykypäivänä voi sanoa samaa?

Ei siinä, siinähän ihmiset tuohtuvat, jos tekee mieli tuohtua, kyllä maailmaan tuohtumista mahtuu ja se pitää sallia. Minua vaan turhauttaa, että samassa maassa, jossa presidenttiehokas päästää suustaan mm. tällaisia sammakoita: http://yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2011/10/biaudet_on_aika_lopettaa_hiljaisuus_2968712.html?origin=rss "Meillä on viitteitä siitä, että vihamielisyys ja kapea tapa katsoa katsoa suomalaisuutta on lisääntynyt, sallivuus sanoa mitä vaan" - eli toisin sanoen ihan suoraan myöntää vastustavansa sanan- ja ilmaisunvapautta ja kannattavansa vain oikeiden ja kivojen mielipiteiden sallimista - ja ketään ei kiinnosta. Koko kansa keskittyy siihen, mitä yksi, jo typerykseksi yleisesti tituleerattu ja uskottavuutensa menettänyt yksittäinen kansanedustaja sanoo, luultavasti jopa humoristisesti.

On se hyvä, että Jani Toivola sentään voi rentoutua Tanssimalla tähtien kanssa, koska kyllä tässä nyt on taas aihetta loukkaantua, huolestua ja tulla surulliseksi kerrassaan.

Mutta hyvin saadaan taas kansan huomio kohdistettua epäolennaisuuksiin ja hyvin voivat taas pyhät ihmiset kirjoittaa blogeja ja taivastella kahvipöydässä, että miten HE eivät ainakaan kannata TUOLLAISTA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.