IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

VAROITUKSEN SANA - joulu on tulossaTiistai 04.11.2008 11:01


Niinkuin viimevuonna, hirviömme pyytää ystävällisesti huomioimaan, että päähenkilömme ei vietä joulua.

Täten hänelle ei saa ostaa joululahjoja, eikä mitään muutakaan. Jos tunnette siitä pahaa mieltä, tunnette sitä turhaa, koska joulu on lasten juhla. Lapset uskovat joulupukkiin, pilvilinnoihin sekä ovat viattomia, eikä ymmärrä sitä rahan kulutuksen määrää, tuona typeränä turhana kulutusjuhlan aikana. Siksi kieltäytyessäni totaalisesti joululahjoista suon teille enemän käyttövaraa tuottaa iloa niille jotka sitä oikeasti tarvitsevat, lapsille. Jos sinulla ei ole omia, miksi et ilahduttaisi rahoillasi jotain lasta jolla ei ole omiavanhempia laisinkaan.

Kaikenlisäksi hirviömme, joka on aatteellinen ihminen, miksi ihmeessä hän juhlistaisi Jessen synttäreitä? ymmärrättehän tämän pointin.

Jos ette muutoin toisillenne osta lahjpja kuin, että kalenterissa niin sanotaan, niin olkaa ostamati!

Miksi emme ilahduta keskellä synkkää syksyä toisiamme niillä lahjoilla, joita olisimme jouluna ostaneet. se on aito ostos, se on aito lahja, aito ajatus. Ei lahja, joka ostettiin kun on pakko, kun on joulu, kalenterissa lukee niin.

Kun ostamme yllätyslahjan, se maksaa 2 euroa, kun ostamme joululahjan, se saattaa maksaa 10 euroa, kun halvempaa ei kehtaa ostaa. MIKSI NÄIN? (kallein joululahja jonka joutusin ostamaan toisen egoilun takia oli 80 euroa ja sen todella JOUTUSIN ostamaan...)

YLLÄTYSLAHJA on arvokkaampi vastaanottajalleen.

pistäisimmekö joulun boikottiin tai jotain? tekisimmekö siitä sellaisen kivan juhlan lapsille?



Hirviömme kiittää ja kumartaa


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.