IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

Henkisyys, ihanteet, etiikka, moraali.Maanantai 19.01.2009 23:48

Elämänpolkuni numero on 7..

Jos numerosi on seitsemän, olet ikuinen totuuden etsijä. Sinulla on selkeä näkemys itsestäsi henkisenä olentona, ja sen vuoksi tavoitteenasi on tutkia tuntematonta ja löytää maailmankaikkeuden salaisuudet.

Olet älykäs, analyyttinen ajattelija, jolla on hyvä keskittymiskyky ja teoreetikon tapa lähestyä asioita. Nautit tutkimustyöstä ja ja älyllisten palapelien ratkaisemisesta. Kunhan löydät tarpeeksi palasia, sinulla on todella luova tapa ajatella ja ratkaista ongelmia.

Nautit itsenäisyydestäsi ja työskentelet mieluiten yksin. Tarvitset aikaa pohtia ideoitasi ilman toisten sekaantumista asioihisi. Olet yksinäinen susi, ihminen joka kulkee omia polkujaan, seuraa omaa johtotähteään.

Lähellesi ei ole helppo päästä, eikä ihmissuhteiden ylläpitäminen ole vahva puolesi, avioliittosi ei useinkaan kestä. Tarvitset tilaa itsellesi, ja jos et saa sitä riittävästi, ärsyynnyt suuresti. Mutta jos elämäsi on tasapainossa, olet hurmaava ja keräät katseita. Voit olla juhlien keskipiste ja pidät esiintymisestä. Nautit älysi ja tietojesi näyttämisestä, ja viehätät siksi monia vastakkaisen sukupuolen edustajia. Mutta sinulla on rajoituksesi. Vaikka sosiaalisessa tilanteessa jaatkin anteliaasti huomiotasi ja energiaasi, olet vahvasti tietoinen siitä, että kun astut alas näyttämöltä, kaipaat taas rauhaan omaan luolaasi.

Sinulle rauha merkitsee oman maailmasi rikkoutumatonta yksityisyyttä. Intiimi läheisyys on sinulle vaikeaa, koska haluat suojella sisintäsi.

Kaikki tämä yksityisyys voi tuoda mukanaan yksinäisyyden. Elämäsi saattaa tuntua tyhjältä, ja osa sinusta kaipaa tuskaisesti kumppanuutta. Jos eristäytymisesi menee äärimmilleen, sinusta voi tulla kyyninen ja epäluuloinen. Saatat salaa epäillä toisten motiiveja niin voimakkaasti, että he vaivautuvat seurassasi. Ole varovainen, ettet vetäytyisi liikaa itseesi, tai saatat sulkea rakkauden itsesi ulkopuolelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.