IRC-Galleria

Serjoza

Serjoza

Ja tuo uskomaton vaatimattomuus!

Bonjour ParisTiistai 24.07.2007 02:22

viikonlopun Magny-Coursin formularadalla pidetyt autonäyttelyt menivät meidän osalta todella hyvin. Zetaa ja Audia kuvattiin vaikka kuinka moniin eurooppalaisiin autolehtiin ja muutkin saivat osakseen paljon enemmän huomiota kuin monien muiden osastot. Erityisesti Rellun huomiotaherättävä äänentoisto. Ei ollu siellä ennen antti tuiskua kuultu, mutta rovaniemi -levy sopi asiaan hyvin.

Jostakin syystä kaikki halusivat kuvauttaa itseään minun kanssani, joko olen harvinaisen vaalea tai minut sekoitettiin johonkuhun. Ärsyttävää, kun kaikki hölpöttää ranskaa, eikä kukaan suostu ymmärtämään sanaakaan englantia.

Ja pisteenä iin päälle Zeta palkittiin näyttelyn TOP 10 parhaana autona, joka on saavutus sinäänsä, että näyttely käsitti tuhansia euroopan parhaita autoja, ja zeta on siis virallisesti yksi euroopan kymmenestä kauneimmasta autosta :D Koskaan ennen ei ole suomalainen auto yltänyt näihin saavutuksiin! Suomalaiset ovat nyt kuumaa kamaa maailmalla. Kyllä nyt kelpaa voittajan kyydissä navigoida ympäri eurooppaa tuhatta ja sataa :D Se on siis Sebin omistama auto, jonka tomi on rakentanut. Sinällään siis kaikki kunnia meni Tomille<3 On melkoista mainosta Streetelitesille ja customworksille.

Eilen illalla ajeltiin Pariisiin, meni aika myöhään ja tänään meni puolet päivästä nukkuessa, mutta nyt lähdetään tutustumaan yöelämään =)

Ai onko sullaki mersu?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.