IRC-Galleria

Serpentiini

Serpentiini

Minä Se Olen..

Blogi

- Vanhemmat »

En kuulemma voi saaha kaikkiaKeskiviikko 28.12.2005 22:43

Kaikki suuttu mulle eilen, sanoivat etten voi saaha kaikkia mitä haluan. On se niin väärin. Joopa joo.

JoulurauhaaMaanantai 26.12.2005 18:34

Oltiin perheen kanssa sukulaisten luona korvessa viettämässä joulua. OI, niitä kaikkia ihania ruokia. No, oli kai ihan hauska reissu, loppumatka oli kyllä aivan tuskaa ku kaikilla oli lähtiä järki toisten kanssa. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa! Tännään vissiin Manuun bilettään sisarusten kaa ;)

Talvipäivän seisausKeskiviikko 21.12.2005 16:54

Koulussa oli joulusiivousta ja tiskausta, piti tehä vielä joulukortteja ja lähetellä niitä Hollantiin. Sähköposti ja koulun kone kiukutteli, mutta opettajan "herttaiselle hymylle" ei voinut sanoa Ei. Meni vähän ylitöiksi, mutta en kyllä mennykkään ihan ajoissa kouluun... Naureskeltiin luokkakaverin kaa, ku aina ollaan myöhässä ja sitten kuitenkin istutaan koulussa monesti yliaikaa ihan vaan huppeiksemme.
Ja nyt pitäis alkaa tekeen joulusiivousta ja tiskausta kämpillä ennen ku lähtee reissuun. Pitäis tietenkin juhlia myös vuoden pisintä yötä!!!!

Yllätys, yllätysTiistai 20.12.2005 16:10

Ärsyttää kaikki, ku mikään ei nyt oikein ota onnistuakseen. Koulussa oli kivaa, leikin rikkihapolla, mutta tällä kertaa en onneksi saanut sitä naamalleni. Ei mutta se olikin typpihappoa viimeksi. On varmaan tosi kiva lukea toisen päiväkirjaa. No, ei tää oo oikia, ei tähän salaisuuksia kerrota, lälläl lää :P Oltiin muuten eilen juopottelemassa pikkuveljien kaa, se oli se yllätys. Olipa taas, kävin tekkeen lumienkelin hankeen suoraan saunasta. Opiskelijanaapurini ovat varmasti erittäin riemuissaan tempauksistani. "Älä ota sitä vakavasti. Älä ota sitä vakavasti. Se on vain elämää ja sellaiseksi jää."

ManuunLauantai 17.12.2005 23:20

Jee, kovasti "bilettään" tännään pikkveljien ja Ninnelin kaa. Pitkästä aikaa taas... ööö...viimeksi keskiviikkona. Eli siis ihan liian kauan aikaa sitten.
Katottiin eilen koko ilta pikkusiskojen kaa leffoja ja juteltiin tyttöjen juttuja, oli sika hauskaa.

%¤(&%(Torstai 15.12.2005 14:55

Luokan kaa lähettiin aamulla Ouluun tutustuun Kemiran tehtaaseen, pyörittiin siellä pari tuntia, käytiin jossain turkkilaisessa syömässä (missä oli tosi rumia häiskiä) ja mentiin tietomaahaan "leikkiin". Oli aivan helvetin mukava koulupäivä, pitkästä aikaa. Nyt kello on jotain kuus aatelin värjätä hiukset, pelata vähän koneella ja laittaa aikasten nukkuun.

Näin minun päiväni siis EI mennyt, se olisi voinut mennä noin, mutta heräsin vasta, kello on kohta yks ja reissu on näköjään menny sivu suun. Hyvä tyttö, niin sitä pitää.

Olen ihan varma, että laitoin kellon soimaan illalla ennen kuin lähdin minnekkään...Eilinen oli vielä niin kamala iltakin: kaikki tappeli ja tunnelma oli pilalla ja sain osakseni huomiota vain vanhoilta ja varatuilta...No, jos tänään menis paremmin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.12.2005 16:36

Juopoteltiin eilen veljien ja toisen tyttökaverin ja Miksun (viimimen ei siis juonu vaan oli kahvilinjalla, ihime heinähattu) kanssa.
Join tuossa vähän aikaa sitten viimisen oluen ja kohta pittää hakia lissää...Ei voi kovin paljon tännään juoda, ku huomenna on luokan kaa Oulu reissu, ope ei varmaan tykkää, jos haisen kovin pahalle.
Harrastin joku päivä kuulemma seksiäkin, enkä muista sitä...siis HÄ???
Veljet teki kusiset: joi minun viimiset viinat ja laitto vettä tilalle, tein innoissani paukun ja pojat sai räkäset naurut. Ei ollu yhtä hyvvää ku kesällä krapula-aamuna keski-ikäseltä mieheltä saamani Hyvää Olo juoma :P

[Ei aihetta]Tiistai 13.12.2005 17:26

Tuli eilen vähän otettua, piti käydä vaan yhellä..Tännään otan kyllä kunnolla. Pikkuveljien kans pelaan bilistä ja bilettään, ehkä en häviä koko aika niin ku eilen tein.

KatohanMaanantai 12.12.2005 17:13

Pittää sitten vissiin jakaa ihmisille omia juttuja, varsinkin niitä kamalia, niin ehkä sais vähän säälipisteitä...
Oli koulussa tänään koetyö ja saanto oli hurjat 1.76..g, ku ois pitäny saada vissiin jotain 8.5g. Paskempi homma, no muilla ei näytä tulevan yhtään enempää.. Hyvä niin, en oo ainoa surkimus.
:)
Huomenna on yhen mun lempparilaitteen koe, saa nähä miten se mennee, pitäis varmaan lukia siihen, ku eilinen lukeminen ei oikein luonnistunut, ku istuin vaan koneella...
- Vanhemmat »