IRC-Galleria

Serri

Serri

on lähinnä kyllästynyt...

blopTiistai 27.12.2005 14:09

Kukakohan näitäkin lukee ja miksiköhän ja ja... no. Ehkä on parempi etten ajattele liikoja vaan annan tekstin virrata vuolaasti jos sitä on tullakseen.

Pöh... en muuten sitten nähnyt sitä tilannetta kun olin gallerian mukaan 30.03 vuotias. Ja harmittaakin ihan vietävästi :). Eilen muuten totesin että pitänee vaihtaa oletuskuvaa, mulle tulee aina vilu kun tuota kattelen. hyrrr....

...Pohdintoja...

Mulla on opinnot suunnilleen puolessa. Helmikuussa 2005 aloitin ja marraskuussa 2006 häämöttää valmistuminen. Fiilis on ihan jees... välillä vaan väsyttää ihan törkeesti, mutta ei auta valittaa. Oon nyt ollu duunissa vanhainkodissa yleisellä ja dementiapuolella sekä päiväkodissa. Ja pitää mua joku outona, yks hailee, mutta se dementia kiinnostaa ihan sikana. Nyt ei ole enää niin epävarma olo noitten suuntautumisten suhteen... kyl mä tonne hoivapuolelle meinaan ja vanhuksille. Mä en tykkää sellasista, että olis joku sairaan iso ryhmä höösättävänä, niinku esim. päiväkodissa... vanhusten kanssa saapi olla suhteellisen rauhassa. Vaikka työ oli fyysisesti hiton rankkaa, mä kuitenkin viihdyin siellä.

Nyt jos ottais kupin kaffetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.