IRC-Galleria

Shadove

Shadove

on mielikuvitusolento

LIMINKA, HELEVETTI & HANSKITorstai 06.03.2008 15:16

Liminka - Perkeleesti täydellisen talvipäivän auringon loisteessa hohtavaa hankea sekä peltoa ja kummallisen näkösiä ihmisiä kylillä.

Helevetti - Tulee esille muutamassa päivässä kun täällä asuu. Mainittakoon lopunalunmerkkeinä kahvin juominen. Siitäkään ei voi nauttia kun joku perkele tulee ja juo naamaansa itse itselleni vaivalla keittämäni kahvit ja syö ne pullat jokka sulatin ittelleni ja jättää mulle ne jäiset siihen lautaselle tilalle. Lisäksi on tolkutonta et joutuu kävelemään jopa kymmenittäin metrejä että pääsee tuhkakupille!

Hanski - Aamukahvi- ja nettiriippuvainen työtön uusioteini nostalgiatripillä öisissä metsissä ja pelloilla, istuu aamuisin näppis sylissä sängyn päällä ja haroo takkuista päätään ihmetellen todellisuuden olemusta ja hämmästyen lompakosta löytyvää ajokorttia joka väittää jotain 22 vuodesta. Vitut, oon ehkä 17, korkeintaan 19! Mikä vuosi nyt on muutenkaan? Ai häh?!

Jälki_kirjotus:
Minut saa ehkä adoptoida. Mukana tulee kissa, runsaasti kummia esineitä, tietokone ja palijo kirjoja. Sisäsiistejä ilmeisesti molemmat ja kohtalaisen hiljaisia.
Hanski:Syö perkeleesti ja juo kaikki kahvisi, tupakoi jatkuvasti, kiroilee ja vittuilee.
Andy: Syö perkeleesti, juo vettä suoraan hanasta, karvaa kaikki paikat, nukkuu ruokapöydällä ja kehrää kokoajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.