IRC-Galleria

Shadove

Shadove

on mielikuvitusolento

HäklätämpäTiistai 11.03.2008 07:03

Olimpa kerran, tai sitten en ollut, vai olinko olut?
Oluella olinko kerranko ? (kellollinen laatikoita) Tänään en ollut jos sitä luulitte! Hähää!
Keskittykääpä! Hyppikääpä! Häplikääpä! KÄÄPÄ!
Ajatusten ollen tunnetusti monenkin päänsisältöä, voin sanoa vain hukanneeni juuri sen ajatuksen mitä aioin tähän kirjoittaa aloittaessani lauseeni. Jostain syystä päässäni pyörii edelleen kokoajan yksi sana. Kampela. Ottaa se pois sieltä, antakaa akvaario edes. Ja pitkä loma. Eiku. Minulla on jo pitkä loma edessä ja monta takana.

Höplää!

kömpelösti köpötti köppänä kyökissä kypärä kylellään liedellä lötisi... . . . . . . ö.Ö
lötisinkö? ISO L.

Kohta on semmonen ruohon kasvatus aika, näin kassalla jo siemeniä ja pupuja ja tipuja oli siellä kanssa. Tällä kertaa jos kasvatan ruohoa niin sen ois parasta kasvaa kanssa! Rairairairuohoa.

11.3 tuntuu jotenkin merkitykselliseltä, mutten keksi mitä muutakaan siinä numeroyhdistelmässä olisi kuin patongin vanhenemis päivä. Jos se on jonkun tuntemani ihmisen syntymä- tai kuolinpäivä nii onneksi olkoon vaan.

Totuus! Minä julistan teille nyt absoluuttisen totuuden! Mikään ei ole niin varmaa kuin se kaikkein epätodennäköisin asia.

Ja miksi naurattaa parhaiten aina kun kaikki menee päin vittua tai on muuten vaan yhtä kaaosta? Tykkäänkö minä muka siitä ettei mikään olekkaan sitä miltä se näyttää? Tykkäänkö minä muka jostakin? Minähän vihaan kaikkia ja kaikkea erityisesti. Syvästi ja henkilökohtaisesti ja lisäksi haluan potkia pikkulapsia. En mummoja, pikkulapsosia vaan. Tuo lapsesi minulle, Hanski täti kyllä hoitaa eikä tarvi murehtia sen enempää että mitähän siitäkin kakarasta tulee vai tuleeko. Jos lähden opiskelemaan kivialaa niin voit samalla tilata jo hautakiven valmiiksi haluamallasi kuolinpäivällä. Myös itsellesi ja muulle perheellesi. (lisää metreittäin mielestäsi sopivia hymiöitä tähän!)

Tupakalle? Kyllä kiitos. Elämä voittaa näet aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.