IRC-Galleria

Shadove

Shadove

on mielikuvitusolento

Matkalla-ei-mihinkäänPerjantai 13.06.2008 04:40

'o,o'
),_,( Huhuu?


Mitä löytyykän korvan takaa, kun oikeen kunnolla kuopaisee?
Kultaharkkoja vaiko tukuttain valuuttaa...
Jälleen itsekeskeisyydessäni hämmästyttävän nerokkaana olen ajanut ojalla allikosta kieroon puuhun.

Tupakille ja jatkuu...jatkuu....jatkuu


Sankan viidakkoseikkailun jälkeen on hyvä upottaa pää suohon syvemmälle ja miettiä elämän realiteettejä samalla, kun pohtii kuumeisesti minne se pilli oikein hävisi ja miksi kaikessa on pyöreä jälkimaku. Sanahelinän sulosoinnut lumoavat minut ja kieliopillisesti epäkelpona joudun usein häpeään ajatellessani ääneen. Jos sinulla on huoneessasi kaksi takkaa, yritätkö pitää molemmissa tulta, vai luotatko siihen, että toinen pitää talosi lämpimänä? Yhdessä voi paistaa vaahtokarkkeja ja toisessa keittää pannukahvit, eikö se mitenkään onnistuisi yhdellä nuotiollakin! Mihin sinä takkaa tarvitset, sitä yhtäkään? Oksalla istuminen on paljon jännittävämpää mikäli sitä sahaa samalla. Alla odottavat virkaintoiset henkilöt parantavat mahdollista tilannetta huomattavasti.

Minulla on varmasti ikävä jonnekkin, en kaiketi muuten vinkuisi ikkunassa tai ovella valmiina livahtamaan jos silmänne välttää. Ollaanko tässä viemässä vai hakemassa jotakin? Tultiinko tänne voittamaan vai häviämään? Tässä vaiheessa voin sanoa edelleen vain sitä samaa -tultiin.
Ikuisena optimistina oletan, ettei muuta vaihtoehtoa ole kuin hävitä. Pistää kaikki peliin useammassa pöydässä samaan aikaan ja tietäähän sen, että useimmissa häviää enemmän kuin siinä yhdessä onnistuu voittamaan.

Olen lähes vakuuttunut jonkin olemassa olosta istuessani useimmissa paikoissa. Ainakaan asiaa ei auta mielikuvituksen tahallinen ylikuormittaminen loputtomalla määrällä mahdollisia mahdollisuuksia. Minä tyrkytän teille totuuden rippeitä rivien välissä, mutta en usko hetkeäkään, että teillä olisi suurennuslasia taikka ymmärrystä asetella tätä kaikkea oikeisiin mittasuhteisiin. Itse en ainakaan voi käsittää mitä tämä kokonaisuudessaan, tämä...elämäksikö tätä nyt sanoisi?
Herätä aamulla -> kahvia -> koneelle -> pellaan -> tupakkia -> koneelle -> kahvia -> tupakkia -> ruokaa -> kahviakoneellepellaantupakillekoneelletupakillekahviaNUKKUMAAN.
Vingun ovella ja näytän säälittävältä, enkä silti pääse pois, en mene pois vaikka pääsisinkin. Haluan jotain mitä en kumminkaan halua. Käsisahalla tämä oksa ei katkea tarpeeksi nopeasti.

Sinne pimeään pikku luolaan, omalle nuotiolle istumaan. Tuijottamaan itseäni silmiin ja kääntelemään kiviä totuuden nälässä. Te päästätte minut silti ihan liian helpolla, vaikka näytänkin jo kärsivältä.

Hanski - kuviteltuja traagisia kommelluksia jo vuodesta 1985.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.