IRC-Galleria

M e H u G e S t I t. . . < 3
Niin no Laura tuli meille, ihan vaan näin hetken mielijohteesta. Sitten ihan vaan käytiin hakemassa mun suoristusrauta tuolta Brosta ja sit kerranki löysin ne jarrut (jaa juu) ja sitten Lauran kynsi katkes ja mun rintalasta on edelleen kipeä.
Sit ajeltiin rauhassa (HUOM. rauhassa: r.a.u.h.a.s.s.a) mäkkärin kauttaa kotiin, koska mäkillä oli edelleen melkeenpä se sama porukkaa, mikä siellä oli ollut aamu kymmenestä tyyliin, onnee niille. Sain synttärilahjaks tupakan, miten huomaavaista mun terveyttä kohtaan.
Sitten saavuttiin ihan kotiinki joskus puolelta öin ja mentiin kallioille istuu ja puhuu kaikkee tosi henkevii meidän iänikuisista onkelmista, istuttiin siinä varmaan parikin tuntia ja Laura oli käynyt paljon läpi, sillä aikaa, kun minä en ole ollut niinkään kuvioissa. Kun uskallettiin mennä takasin sisälle (ajateltiin, että Atte on lakannut sen kitaran rääkkäämisen), ni alettiin kattomaan Disneyn piirrettyä.
No sitten kun se loppu, ni alettiin tekee mulle synttärikakkuu, kello oli jotain kolmen paikkeil, siitä tuli oikein soma kakku, laitettiin se uuniin ja sit käytiin vähän ajelemassa tonne rantaan päin ja päädyttiin toiseen mielijohteeseen. Mentiin uimaan. Joo ei meillä tietenkään mitään uimapukuja ollut, ei se mitään (alastikin voi uida).
Tultiin tai saavuttiin kotiin ja Atte oli ottanut meidän kakun pois uunista ja sitten pidettiin mun synttärit<3. Laitettiin vähän serpentiiniä ja sit mun vieraat (joita oli jopa kaksi tullut viettämään mun synttäreitä kello neljän-puol viiden aikoihin ja päiväkin oli jo väärä) sai sellaset tosi kivat tötteröhatut, mitä ne on kuitenki aina halunnu ja sellattisesti. Löydetttiin jopa yksi kynttilä kakun päälle.
Kävin nukkuu seitsemältä tai puoli kahdeksalta, nyt väsyttää. Mut ehkä se kuuluu asiaan, kun on jo kuusitoista wuotta wanha<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.