IRC-Galleria

Shamaani-Kotka

Shamaani-Kotka

"Walle" Funtsailee maailmanmenoa...

Meri-Tuulia AleksandraLauantai 09.05.2009 01:45

Saimme perjantai tyttölapsen tänään 8.toukokuuta, lapsi painoi syntymähetkellä 4580 grammaa, pituutta tuolla paaperolla on 53 cm ja tytön tyllerö syntyi kello 15:43 synnytys kesti 2 tuntia 13 minuuttia.

Pikatulkinta syntymäkartasta...(astro.fi)
Pikatulkinta kartasta on karsittu versio Luonneanalyysistä. Luonneanalyysi on ensimmäinen ja samalla tärkeä tulkinta lähtiessäsi tutkimaan omaa minuuttasi.


Nousumerkki Neitsyessä Sinä se osaat katsella asioiden hyötynäkökohtia aina kun olet innostumassa uusiin juttuihin. Mikäli vain on pienikin mahdollisuus parantaa joko omia tai toisten olosuhteita jollakin tavalla niin sinä olet mukana jokaisella solullasi. Olet valmis opiskelemaan ja tekemään töitä uuden ideasi hyväksi, sillä mitään keskeneräistä et ole valmis päästämään käsistäsi. Täydellisyyteen pyrkivänä tyyppinä vedät puoleesi ideaalisia ja sinne tänne päättömästi uiskentelevia Kala tyyppejä, joiden päämäärättömyys ja piittaamattomuus vetävät lopulta pinnasi kireälle.

Aurinko Härässä Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia tekemään elämästäsi mahdollisimman suuri nautinto ilman että asetat materiaalista turvallisuutta liian tärkeään asemaan. Sinun tehtäväsi on löytää juuri sinun juurillesi sopiva maaperä, jossa on hyvä elää.

Kuu Skorpionissa Tunneskaalasi yltää vaivattomasti tulikuumasta jääkylmään aina tilanteen mukaan yleensä tässä järjestyksessä. Innostuessasi olet kuin tulivuori laavan roiskuessa vähän sinne tänne ja pettymyksen iskiessä Saharakin muuttuu napajäätiköksi.

Merkurius Kaksosissa Suu käy ja ajatus juoksee niin että et pysy aina itsekään mukana, puhumattakaan että ehtisit itse kuunnella mitä muilla mahtaisi olla sanottavana. Sinulla on aina joku uusi juttu kehitteillä eivätkä ajatuksesi yleensä ole enää siinä mitä suusi vielä selittää.

Venus Oinaassa Rakkaudessa olet nopeasti syttyvää tyyppiä ja kaipaat sen oikeankin löydyttyä jatkuvaa jännitystä yhteiseen elämäänne. Arvostat toisessa ihmisessä suoruutta ja rehellisyyttä myös silloin kun puhutaan yksityisistä ja intiimeistä asioista.

Mars Oinaassa Tartut uusiin asioihin aina innostuksen vallassa etkä ehdi juurikaan miettimään mitä mistäkin tekemisestä seuraa. Elämän pioneerina joudutkin kestämään melkoisia kolauksia, mutta kumma kyllä siihenkin tottuu. Vai mitä?

...jotain tällaista on sitten odotettavissa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.