IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Suojele minuaTorstai 10.11.2005 10:47

Mitä jos;


Ennen kuin edes tajuat, että minun olemukseni on sinun vierelläsi, ehdit henkäistä hiljaa ja yllättyä kahdesti, kun sormeni, niin ne jotka ovat viileät ja vaeltavat niskassasi, tapailevat sinun ihoasi ja toinen käsi peittää silmäsi, vain hetkeksi - Vihdoinkin.

Ja kun sitten käännyt puoleeni, kysyäksesi, saat minut vain hymyilemään sinun suloiselle viattomuudellesi, jota en arvosta tarpeeksi, antaakseni sinun mennä ja suojella itseäsi minun huuliltani, jotka jo koskettavat omiasi, niin lämpimiä ja ah niin silkkisiä.

Et olisi tuntenut minua, ellen olisi kuiskannut sinun korvaasi, kuunnellut sinun silmilläsi ja antanut käteni valua rinnallesi, jotta voisit kertoa, mitä mieltä olet seuraavasta, josta en ole kertonut, kuin itselleni omissa unissani - Hiljaisissa näyissä.

Entä, kun sinun tarkkaavaisuutesi herpaantuu, kun kiellän sinua laskemasta kättäsi liian alas vartalollani, kun suutelen salaa niskaasi, olen takanasi ollut jo hetken aikaa, ihailemassa sinun enkelin kauneuttasi, ja kun otan sinut syliini.

Hiustesi valuessa pitkin sormieni välejä, sinä haluan sanoa jotakin ihan varmasti, mutta minun hellyyteni on sinun ääntäsi nopeampi ja olet oman tunteesi orja, jota minä valjastan loitsuillani, jotka ovat kudottu hiuksistasi ja minun kosketuksestani.

Miten voit olla liikahtamatta, kun vien sinulta järkesi, painaessani sievät hampaani aivan tuon näkymättömän lähteen ylle, haparoivat kätesi pyydystän omieni kavaljeereiksi, ja tanssitan kuitenkin kieltäni kaulaasi pitkin hitain vedoin - Näykin sittenkin.

Sinun tahtosi heittäytyy heikoksi, annoin itselleni sittenkin luvan tänään, vuodat verta minun puremani lohdutukseksi, sykit hiljaista voimaa kaikesta huolimatta ja kun yritän korjata asentoani, sormesi ohittavat hiusrajani; Vietteletkö viettelijättäresi?


olisin arka vampyyri todellisuuteen eksyneenä?
- Vanhemmat »