IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Mainostelen!Lauantai 06.02.2010 11:59

Sain videoni upattua vihdoinkin youtubeen:

*erittän kettuuntunut*Maanantai 13.02.2006 13:03

Uuteen mp3 -soittimeen tuli sama vika, mikä oli edellisessä... Eli syyttäkäämme siitä konettani. (EDIT 31.7.2006: Syy oli ihan laitteessa, eikä koneessani.. Korjaus rumbaa kesti n. puoli vuotta..)JA yllätys yllätys, koneeni tekee hidasta itsemurhaa! Jumittaa minkä ehtii ja ei auta, vaikka kuin yritän sitä korjata. Tilanne alkaa riistäytyä käsistä todella rasittavasti... *juoksee päin seiniä*

EDIT 12.4.2006: Minun koneeni on nyt sitten sokea. Toivottavasti sydän saadaan pelastettua!

[EDIT 26.7.2007: Se on viruksia täynnä, eikä sitä pelasta enää mikään muu kuin formatointi.]

Joku ihmeen haaste... *muminaa*Perjantai 27.01.2006 12:08

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.) Puhun pelatessani tietokoneelleni (haukun sitä apinaksi, siksi "Oma tietokone" on nykyään nimellä "Apina")

2.) Paahdan ruisleivän ihan normaalisti ja voitelen sen sen jälkeen, mutta se kaiketi omituinen juttu on siinä taas se, että voin jälkeen isken sokeria reippaasti siihen voisulaan ja sitten vielä "kilo" juustoa väliin. Se olisi niin kuin se minun karkinkorvikeleipä :D

3.) Emt. onko tämä niin omituinen tapa, mutta minulla on pakkomielle pestä itseni tietyllä tapaa.. Ensin shamppoot päähän (möhnää molempiin käsiin jonkin verran ja ensin etuhiuksiin, taakse ja sitten sivuille ja lopulta möyhitään kaikkialta...) ja huuhtelu, sitten hoitoaine päähän (tyyli sama, kuin shamppoon kanssa - pakkomielle - paitsi että kampaan sormillani hiukseni, niin että sitä mömmöä on lopulta joka paikassa ^^) ja pesusieneen vastaavasti suihkusaippua ja ei muuta kuin saippuoimaan, kun tulee valmista niin sitten vasta huuhtelen kaiken pois. Voilá, olen valmis. (onko pakkomielteet outoja?)

4.) Jos tykkään jostakin, mitä minulle tehdään, olen vain hiljaa ja nautin ^^ Menen melko pienestä kosketuksesta nirvanaan, jos tietää vain, miten pitää koskettaa :b
Mutta tosin, huonompi juttu on siinä, kun jos en tykkää, en osaa sanoa, että en tykkää, jos henkilö on sellainen, josta kuitenkin pidän. Mutta jos en tykkää, niin sen pystyy huomata vain niin, jos pystyy aistimaan muuttuneen ilmapiirin.. Ei kai muuten.. (Onkohan tuokaan nyt sitten omituista? O_o)

5.) Viihdyn aika paljon pimeässä, olen siis huoneessanikin melkein aina valot pois ^^

Lemme see... En haastakaan ketään! :D

Jeeee!Keskiviikko 04.01.2006 12:03

Photoshoppi on kiva lelu ^^

Suojele minuaTorstai 10.11.2005 10:47

Mitä jos;


Ennen kuin edes tajuat, että minun olemukseni on sinun vierelläsi, ehdit henkäistä hiljaa ja yllättyä kahdesti, kun sormeni, niin ne jotka ovat viileät ja vaeltavat niskassasi, tapailevat sinun ihoasi ja toinen käsi peittää silmäsi, vain hetkeksi - Vihdoinkin.

Ja kun sitten käännyt puoleeni, kysyäksesi, saat minut vain hymyilemään sinun suloiselle viattomuudellesi, jota en arvosta tarpeeksi, antaakseni sinun mennä ja suojella itseäsi minun huuliltani, jotka jo koskettavat omiasi, niin lämpimiä ja ah niin silkkisiä.

Et olisi tuntenut minua, ellen olisi kuiskannut sinun korvaasi, kuunnellut sinun silmilläsi ja antanut käteni valua rinnallesi, jotta voisit kertoa, mitä mieltä olet seuraavasta, josta en ole kertonut, kuin itselleni omissa unissani - Hiljaisissa näyissä.

Entä, kun sinun tarkkaavaisuutesi herpaantuu, kun kiellän sinua laskemasta kättäsi liian alas vartalollani, kun suutelen salaa niskaasi, olen takanasi ollut jo hetken aikaa, ihailemassa sinun enkelin kauneuttasi, ja kun otan sinut syliini.

Hiustesi valuessa pitkin sormieni välejä, sinä haluan sanoa jotakin ihan varmasti, mutta minun hellyyteni on sinun ääntäsi nopeampi ja olet oman tunteesi orja, jota minä valjastan loitsuillani, jotka ovat kudottu hiuksistasi ja minun kosketuksestani.

Miten voit olla liikahtamatta, kun vien sinulta järkesi, painaessani sievät hampaani aivan tuon näkymättömän lähteen ylle, haparoivat kätesi pyydystän omieni kavaljeereiksi, ja tanssitan kuitenkin kieltäni kaulaasi pitkin hitain vedoin - Näykin sittenkin.

Sinun tahtosi heittäytyy heikoksi, annoin itselleni sittenkin luvan tänään, vuodat verta minun puremani lohdutukseksi, sykit hiljaista voimaa kaikesta huolimatta ja kun yritän korjata asentoani, sormesi ohittavat hiusrajani; Vietteletkö viettelijättäresi?


olisin arka vampyyri todellisuuteen eksyneenä?
- Vanhemmat »