IRC-Galleria

Silentto

Silentto

Ah, ma petite chou-fleur~

SH-MANIAAAH!Tiistai 04.08.2009 21:00

Joo, oon ihan Silent Hill fiiliksissä varsinkin nyt, kun omistan kolme ensimmäistä SH-peliä. Mulla olis SH4: The Room, mutta myyjä en antanu mun ostaa sitä K18 merkinnän takia >___>'
Olen viime aikoina pelannut SH1:stä ja se vasta huvittava onkin! Muissa SH-peleissä kimppuusi hyökkäävät mm: epämuodostuneita ihmisen näköisiä otuksia, hoitsuja ja Pyramid Head, mutta SH1:ssä vastassasi ovat lentoliskot, koirat, gorillat ja jättikokoiset perhoset!!!! D8< Torakoita tietenkään unohtamatta (<--- koko pelin turhauttavimmat viholliset btw).

SH-leffa on hyvä ja huono samaan aikaan, koska se yrittään olla SH1, mutta epäonnistuu siinä aika pahasti. Toisaalta se on aika omaperäinen ja luova, ja luo peleistä tutun tunnelman.
Mitkä asiat leffassa ovat huonoja:
1) Päähahmona ei ole Harry Masonia!!!! Mutta sen sijaan Cybil löytyy. WTF!? Jos Harry olisi ollut leffassa, se olisi paljon parempi tai jos Cybil oltaisiin jätetty pois!!! Kukaan ei varmaan tajua mitä pälisen, mutta olkoon!!!
2) Cheryl = Sharon
3) Silent Hillissä ei sada tuhkaa vaan lunta. Mikä järki siinäkin oli, kun porukat laittoivat kaupungin alle jokun hemmetin tulipesän?!
4) Pyramid Head... täytyy kyllä myöntää, että PH oli leffassa entistäkin hienomman näköinen, mutta mitä hän edes teki siellä? PH on James Sunderlundin vihan, tuskan ynnä muun emon ruummillistuma, joka on ilmestynyt rankaisemaan Jamesiä, joten mitä hän tekee paikassa, jossa Jamesiä ei ole?! On myös toinen teoria, että PH on Silent Hillissä olevien kulttien palvoma jumala.... mutta joo...

Jamesistä puheen ollen, mietin asioita ja tajusin, miksen pidä hänestä niin paljoa! Hän näyttää liikaa RE-sarjan Leon S. Kennedyltä!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.