IRC-Galleria

Sininenäporo

Sininenäporo

ಠ_ಠ It's a fucking bazooka, you dumbass.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

pienimuotoinen desu-paniikki desu desssMaanantai 31.05.2010 02:10

aaaa en halua ees tietää kuin vähän päivii ko. tapahtumaan on ;_; tein tänään "paljon" töitä mut lopujen lopuks sain vaan ja ainoastaan aikaan takin kaavat + leikkasin kappaleet ja vuorin ja ompelin ne kasaan.. 8< ja sit leikin vähä retkipatjalla. angst ja Vyuarasta emme edes puhu.

Pitäis Traconin peruukitkin katella täs hiljalleen. En ees tiiä mitkä kaks pukuu 5:stä vaihtoehdosta haluun tehä :,,,D Mut onneks majoitus on pois päiväjärjestyksest~

Hoh pitäisköhän lähtee Lontooseen lokakuus 'u' Expo ja Euro Cosplayn finaali~

:,,,DDDSunnuntai 30.05.2010 14:07

ahaha vähän toi saa olla kuiteki kauan laval

: DLauantai 29.05.2010 23:19

"Sellanen DNA puheaika"
"Saldolataus? tähän tarvii liittymän numeron"
"öö minkä?"
"sun puhelinnumeron."
"aaaa nyt sä alat kyseleen mun numeroo ;)))))"

urgh : DDD näin se kesä sit menee, semijees, tykkään kyl.

ten äsken marsipaaniruusuja jotka näytti ihan korvilta... ja haluun sipsei Euroviisuiks illalle mut yyyyh 200 metriä kauppaan 8<

hahahaTorstai 27.05.2010 00:34

sain erityishuomion :''''DDD Keski-Uusimaa julkaisi kaikki Järvenpääläiset ylioppilaat 2010, lukioittain. Mulla oli oma yksityinen väliotsikko <3 Kaikki muut oli massaa vain. :::, D


ja muuten, oon nyt yrittäny googlettaa ja etsiny muutenkin coneja euroopast viel tän vuoden syksyllä ;_; lähteeks joku mun kanssa? pitää keksi jotainnn kivaa ensvuodella ja silleen~ jos on välivuosi : DDD jos ei muuta niin meen milla luo asuu lontooseen :-- )

[Ei aihetta]Tiistai 25.05.2010 22:57

Joku super-peruukki. Pelkäsin jo et se ei ehtis Desuconiin, kun tilasin sen vasta viime viikolla. Sain sen tänään, tilauksesta ja maksusta on mennyt 6 päivää. :'DD luottomyyjä <3 rakastan nyt vielä enemmän.

on muuten kunnon emoletti <4

: D /Tiistai 25.05.2010 01:44

pääsin tänään taas kunnon ompelutunnelmaan, viimeisestä buustista olikin jo aikaa :'''D

Vyura edistyy oikein kivasti~ Takki on suunnilleen kasassa, ja se jopa on nyt hyvältä tuolt selästä :DD! etuosalle kyllä pitää tehdä vielä ihmeitääääää. suurin ongelma on tällä hetkellä se punainen.. vaate... ostin jo siihen kankaan mut se näytti rumalta : D.
Kaikki on siis hyvin jos tähän tilattu peruukki ehtii tulla. keskiviikkona pystyn aloittamaan Kanin kunnollaaaa. Tein kyl söpöt korvat jo viikonloppun :::D karvapalloja yskinnn.

TOTTAKAIMaanantai 24.05.2010 20:21

mulla on sitten töitä ennen traconia, traconina, traconiin jälkeen ja silloin ku oisin lontoos : D varmaan soittelen sinne huomen ja itken dramaattisesti. öh.

sama muuten ennen desua :,,, D JOKA päivä töitä.

toi oz on ihanan psyko. <3Sunnuntai 23.05.2010 22:31

Haluan tehdä Elliotin! >:(

Ja Jackin, ja Natsun, HK:n, pari muutakin asua Natsulle, Yogin loppuun ja hmm, oishan näitä. Löysin jopa Kanille pari uutta asukokonaisuutta jotka nappais enemmän! '
Miks desun cossit ei etene? : DD :: D : DD
Miksi tämä aina menee näin? nytkin selaan Elliot-peruukkeja ebaystä ja piirsin kulmakarvat ja testailin ilmettä : ( ei oo reiluu hei.

Huomenna koulutuuuuss~ jännittää : D mm. se että löydänkö sinne.

hihLauantai 22.05.2010 04:18tää on jollain tapaa ihana : D ainaki nyt. Kuulin tän joskus talvella radiosta ekan kerran, pidin ärsyttävänä ja matelevana, mut tänään vahingossa autossa avasin NRJ:n ja tää pauhas kivasti sielt~ mieliala<3

aaaaaaaaPerjantai 21.05.2010 23:40

ei suju : < oon ommellu _koko_ päivän, tai ainaki niin kauan ku oon ollu hereillä ja oon saanu tehtyä ½ hihaa! jihuu! Ja takki ei istu vaikka mitä tekis, se on liian iso sieltä missä sen pitäisi olla kireä, ja liian pieni sieltä missä pitäisi olla enemmän tilaa.

: )

...koska taisin leikkaa noi takakappaleet, no, huonosti. MISSÄ MATEMAATTISET LAHJAT JA KOLMIULOTTEISUUSKÄSITYS.

Teen tästä lähtien vain toogia.