IRC-Galleria

Yaywee. 30 täynnä ja eturauhanen pelaa vielä. Semiletkee boogie.

Eilinen oli aika kostea ilta loppupeleissä. Ehta emmetti M Puumies kutsui Guitar Herosille ja saunahan jäi sitten lämmittämäti. On se kova peli se G.H. kun mitä paskempi kitaristi, sitä parempi skebasankari. Weird. Ja sähkörummut on muuten vitun kova juttu vaikka mie nyt oon yksi kaikkien aikain toivottomin rumpali. No ainakin melkein. Tai jotain. No kovaan kekkuliin kuitenkin jouduttiin ja rokkibaariin rymyämään.

Aamulla herätys oli hämmentävä kun apinalauma huutaa sängyn vieressä hyvää syntymispäivää ja ite oot että mitä vittua, sehän oli jo kolmekymmentä talvea sitten. Mutta kuten TVShopissa ja näissä muissa sanotaan: Eikä siinä vielä kaikki. Poikaat olivatten sitten "leiponeet" jaloviinasyntymäpäiväkaakun. Eli suomeksi paahtoleipiä joiden välissä hilloa ja kermavaahtokuorrute ja koko paska uitettu jallussa. Aika nanna aamupalanen kun tukkaan koskee ja maha on jo valmiiksi vekkulilla ja räjähdysherkässä tilassa yökebazin jäljiltä. Sitä pommia ei edes Jack Bauer pelasta.

Mut hei, oikeesti kiitokset kaikille onnitteluja lähettäneille. Kiva päivä kun aurinkorinkelikin paistaa pitkästä aikaa. Ainii ja hajotkaa, suomen makkaraperunakansa, sillä meikällä porisee burgundinpata missä on helvetisti lihaa ja sopivasti punkkua ja kohta mää syön ittestäni läskin.

Btw huomenna on hyvin todennäköistä että myö kaikki ollaan sekaisin kuin japanilaisten käsitys jynkystä. Ei sillä eikä millä, mää tykkään lonkeropornosta. Muistakeehan rapsutella kissaa aina sillointällöin. Tulee lämmin ja pörröinen olo...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.