IRC-Galleria

Olipa vänkä keikki eile. Järjestelyt meinas mennä persiilleen, illan sisustus oli suoraan sanottuna aivan kamala (teinixpeelodisko-mustaajätesäkkiäjapaperipääkalloja), sulakkeet paukku ja joku karvakorva tiskillä kaipaili haulikkoa kun sattui kuulemma talvisodanaikaisiin vaikkukorviin meitin jytämusiikki. Ei jumalauta. No kaikesta huolimatta (jopa siitä että siideri oli kamalaa kuraa ja kahvi maistui liuottimelle) kaljaa kuitenkin hanasta valui ja kaljahan on aina hyvää.

Yleisö oli alkuun aika jäässä mutta siinä sitä jää itselle enempi partyroomia ja tuli sitten tepasteltua ympäriinsä, istuskeltua yleisön sylissä ja vieressä ja leikittyä stand-up tomaattia... Mutta mutta! Kun Panteran I'm Brokenin alkutahdit löivät ämyreistä niin pöytien yli kohti lattiaa vyöryi pari paikallista hurjaa tukkia (heh) heiluttelemaan ja nyrkkejä puimaan (maaseudulla kun oltiin). Eipä siinä muuta kun karjaisu mikkiin nott "ottakaahan poikaat vielä toisianne kaulasta kii ja pyörikää ympyrää ni meillähän on perkele pitti!". Ja niin se syntyi, ihan isänsä näköisenä pikku paskahousuna Tervakosken esikoinen pitti elikäs tässä tapauksessa taitaapi olla tervahauta se. nih.

Mulla on jumalaton rapula kun käytin täysin hyväksi ilmaista tarjoilua, Grendelin rumpukapula nimmareilla (hämäriä muistikuvia että ei ihan perinteisistä syistä), masu pipi kun Mälvanan karvaturrit teki TAAS mun pizzan päin vittua (huihai) enkä edes saanu pindee eli pinäriä eli räpsää kun Leena oli oikeassa ja sammuin :P

Amession kiittää ja karvaturrit siittää

Ny mä meen takas tutimaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.