IRC-Galleria

Jumalauta - SikanautaSunnuntai 02.03.2008 14:39

Toi ois muuten kova Hardcore-biisin nimi... Ehkä sitten kun on aito HC-proggis vaiks Terrori-70.

Mut kuiteski sitä mitä mä tulin baablaan tälviisii ku Barcelona o iha sekasin ja stadi o buli ja vitu himo kinnas oottaa himas mut vitu sä oot iha kympin äijä! (se joka tunnistaa kuka on tuo <- saa bannaanin).

Nonniih eli mulla on perinteinen jalludarra eli heräät villasukka suussa ja pöydälle jäänyt kylmä kissanmaistelema hampurilaisen puolikas jumittuu kurkkutorveloon. Eilen oli ihan jees keikki sen puolesta et bändi teki kovan duunin mut tää miksaajaäijä oli yks perspukama. Jos ikinä tarviitte miksaajaa niin ottakaapa tuolta -> http://www.roll-yhtiot.fi jos haluatte yllätyksiä ja hengenvaarallisia tilanteita. Äijä ei osaa edes teipata kaapeleita lattiaan, ihan järjettömiä kierto-ongelmia (kumma kyllä ei "oman" bändin kohdalla) ja vittu sen äijän turpavärkki ei oo nähny hammasharjaa tai pastilli varmaan ikinä. PA:sta toimi vain toinen puoli ja oli millistä kiinni ettei se äijä saanu pataansa. Perkele.

Ei se mitää mä uppaan YouTubeen jossain välissä mallin sen äijän työstä. Saattepahan nauraa ja levittää sanaa sen taidoista.

On se runkkari muuten kai Indicaa, Impaled Nazarenea ja Thunderstonea miksannu... Ei vittu sanon minä, en usko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.