IRC-Galleria

29.09.2008 15:14 <Ylläpito> Jos kuva on verinen, raaka tai antaa väkivaltaisen vaikutelman, se on valitettavasti sopimatonta materiaalia IRC-Galleriaan. Kuva poistettu.

Kun kysyin asiallisesti mikähän kuva on poistettu ja miksi, niin tässä vastaus:

02.10.2008 15:05
"Tunnukseltasi on poistettu sinisävyinen kuva jossa kasvojasi pitkin valuu ilmeisesti tekoverta. Kaikki käyttäjämme eivät tätä eroa kuitenkaan näe, ja useat käyttäjät ovat kokeneet tämän kuvan häiritsevänä, joten päätimme poistaa sen."


Pari asiaa:

- Se oli oikeaa verta (sitä juuri mitä kaupasta elintarvikkeena saa koska oikeat tekoveret ovat kohtuu kalliita ja väri on liian punainen). Olisiko tilanne toinen jos väri olisi vihreä? Tai mites jos on värisokea? Uuu, pelottavaa, naamasta valuu keltaista örstettä...

- Näitä kuvia oli 3 joista vain yksi poistettiin. Siis mitä vittua?

- Poistettu kuva oli heikkolaatuisin koska se oli eri kännykällä kuvattu kuin kaksi muuta. Taas, mitä vittua?

- Kyseessä oli halloween kuva (vrt. zombie walk tapahtuma) ja olin zombie. Zombie yleensä näyttää aika pahalta. Duh. Ilmeisesti mun maskeeraustaidot on aika hyvät kun joku idiootti oikeasti luulee että olen zombie... No hei oikeesti... Mitä vittua?

- Kyseinen kuva oli mun oletuskuva varmaan puoli vuotta. Ei pyydetty poistamaan. Siirsin toiseen kansioon talteen joskus keväällä. Nyt tuli vasta jollekin paskat housuun...

- Mulla on myös kalastusaiheinen kuva, jossa on purotaimen kurkku auki. Ei aiheuta toimenpiteitä.

- Mulla on myös kuva jossa käsitellään katanaa ja 250000V sähkölamautinta. Ei aiheuta toimenpiteitä.

Eli ne "useat käyttäjät", jotka kokevat häiritsevänä mun elämän (jossa nyt ei mitään normaalia kummempaa ole), tunkekaa päänne takaisin perseisiinne ja tutkikaa omaa elämäänne: Kuka teistä on joskus kalastanut tai edes laittanut ruokaa? Kuka teistä on ollut naamiaisissa? Ei varmaan kukaan koska olette sitä pumpulipullamössöperseilyporukkaa joka vittuilee ihan kiusallaan kun oma elämä on hengitysilman haaskausta.

Pieni toive vain: Ylläpito voisi koodata näppärän K-18 lukon kuville, jolloin jokainen käyttäjä, joka rajatapauskuvia haluaa katsoa tekee sen OMALLA VASTUULLA eikä nillitä ylläpidolle ja tuhlaa toisten kallista duuniaikaa.

Koko tämä tapaus vain osoittaa että:

Sensuuri ei toimi. Se on pelkästään perseestä. Mitä vittua tällainen tekopyhä toiminta pyhittää kun tuolla logiikalla voisi yli puolet gallerian kuvista poistaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.