IRC-Galleria

Wake Up! You're Gay!Maanantai 27.10.2008 12:30

Heräsin juuri ja silmiä raottaessani huomasin television olevan auki...

Juuri alkanut ohjelma oli mikäpä muukaan kuin Sisustustiimi eli Home Heist tjsp. ja kupletin juonihan on se että kaksi tyyli-fägäriä eli Colin ja Justin, vai ketä ne nyt oli, muka-hyökkää jonkun muka-täysin-paskaan kämppään josta on tehty karanojan-näköinen tavaralaari ja sitten sitä pannaan homo-riemulla kuntoon puoli tuntia (vissiin pakarin kautta) ja sitten kun se on täynnä sateenkaari-feng-shuita niin ihmisten elämä mullistuu.

Eipä siinä mitään, onhan meillä ihan kotimaisetkin Innot ja muut kun tosiasiahan on että vain hintti voi osata sisustaa ja olla tyylikäs, mukava ja iloinen. Kuvittelepa joku raksa-Jorma valitsemaan verhoja tai edes sanomaan beige... Ei jumalauta, homoa sen olla pitää.

No mistä tämänpäiväinen otsikko? Siitä että silmä edelleen nukkumatin puoliumpeen muuraamana näin jotain hyvin tuttua. Voiko se olla? Eeeii... On se jumalauta! Tolla peräpiraatilla on mun lenkkarit jalassa! Kyllä hanuristi ainakin lenkkareden suhteen hyvän päälle ymmärtää, on meinaan perkeleen hyvät tossut nuo And1:in koristossut. En ole pahemmin muita merkkejä edes käyttänyt about kymmeneen vuoteen.

Nyt äkkiä kourimaan naisellisia tissejä ja perseitä... Tai no pelkkiä tisuja ja tarkistaa vieläkö viisari värähtää vai voittaako 22" David Hasselhoff...




(minullahan ei ole mitään homoja vastaan. no ala-lajeista hintit ovat hieman ärsyttäviä eli ne bb-nikot mutta muuten ovat ok siinä missä kuka tahansa. niin ja nais-homoseksuaalit ovat varsin kivoja. nimim. tyttörakkauden vankkumaton kannattaja)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.