IRC-Galleria

Kopiokone - AntikristusKeskiviikko 20.09.2006 16:46

Siis voi hele-vitun-vetti...

Vaihtoehto A)
Tshernobylin aikaiset laskeumat rappioittivat perinteikkäässä agraarikulttuurissa hyvän punaviinin/keski-iän ohittaneen neitokaisen vaginan tavoin kypsyneen maalaisjärjen ja näinollen loi näennäisen työkykyisen väestön jolta puuttuu totaalisesti kaikenmoinen kyky ymmärtää ja käyttää teknisiä vempaimia tai edes vikojen sattuessa jotka useimmiten johtuvat viallisesta osasta nimeltä loppukäyttäjä.

*huoh*

Vaihtoehto B)
Talidomidi vaikutti epäsuotuisasti raajojenkasvun ohella myös aivojen rakenteeseen. Lisäksi kasvatuskeinoina käytetyt ohjenuorat, kuten "Joka vitsaa säästää, saa kaatumataudin", epäsuorasti johtivat aivokuoren vaurioihin ja tekivät erityisesti kasvatuslaitoksissa työskentelevistä keski-ikäisistä naishenkilöistä ällistyttäviä imbesillejä.

*mur*

No kuitenkin ihan vitun sama. Hermo menee, etenkin kun päivän huoltokeikoista 6/8 on kiinni siitä että käyttäjän ÄO on jotain ruukkukasvin ja tiiliskiven välistä. Yllättävää on että tuossa vaiheessa vielä elintoimintoja yläpitävät funktiot eivät ole, ikävä kyllä, vielä sammuneet.

Ainahan on kuitenkin niin, että vika on kopiokoneessa, sen korjaajassa, tai vaikka lauantain lottopalloissa, mutta keski-ikäinen nainen on aina tekniikan guru heiluessaan omatoimisesti terävien metalliesineiden kanssa muuten jopa valolle arkojen ja jopa tuhansien eurojen komponenttien läheisyydessä.

Mihin vittuun me edes insinöörejä tarvitaan?

No sinne keski-ikäisen naisen, tietenkin! MILFs kick ass!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.