IRC-Galleria

Nyt sitten alkaa tapahtua...Perjantai 15.05.2009 02:00

Scarcyde uutinen #1: Keikkaa pukkaa
Scarcyde uutinen #2: Arvostelua pukkaa
Scarcyde uutinen #3: Festarikeikkaa pukkaa

Enempää en kerro ennenkuin on nimi juliste(e/i)ssa :P

.
.
.

Tai no tuolla on se arvostelu:
http://www.imperiumi.net/index.php?act=demos&id=2141

Eli näin:

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Scarcyde
Demo 2009
CD-R



Hämeenlinnasta ponnistava Scarcyde näki ensimmäisen kerran päivänvalon vuonna 2008, mutta kokoonpanon sisältä löytyy kuitenkin hyvässä määrin aikaisempaa soittokokemusta. Neljästä biisistä koostuva debyyttiäänite johdattelee nykypäivänä hyvinkin vallalla olevan deathrash-musisoinnin pariin.

Scarcyden edesottamuksissa on asenne kohdallaan, sillä debyyttidemo lyö riffihermoon tonnin painoisella hienosäätölekallaan. Äänitteen materiaali ei ole musiikkimaailmoja mullistavaa, sillä bändi turvautuu biiseissään hyvinkin perinteisiin rakenneratkaisuihin. Raskauden varaan rakennettu kokonaisuus ei tarjoile hengähdystaukoja, sillä kaasukahva on käännetty ääriasentoon jo ensisoinnuista lähtien.

Orkesteri ei ole lähtenyt nykymetallille ominaiseen vireenpudotuskilpailuun mukaan ja hyvä niin, sillä demon kielisoittimissa on asiaan kuuluvaa kireyttä, joka toimii alavirettä paremmin tämäntyylisessä teknisessä riffittelyssä. Tuotos on hyvin raskas kuuntelukokemus, sillä melodialinjat loistavat poissaolollaan ja vokalisti Kai Saxholmin edesottamuksista on turha hakea inhimillisiä piirteitä. Kokonaisuutena Demo 2009 on lyhyt ja ytimekäs pyörremyrsky, joka ei kuitenkaan suuremmin poikkea muista metallihurrikaaneista.


13.05.2009, Olli Rinnekangas

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Ei hassumpaa ottaen huomioon millä aikataululla nuokin biisit tehtiin eikä tässä nyt vielä mitään maailmoja yritetä halkaista vaan runtata perseet ruvelle. Ilmeisesti se pointti on jo tullut selväksi :)

Odottakaapa, jahka 'sitten syssymmällä' saadaan se kokonainen kiekko tehtyä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.