IRC-Galleria

juu että hyvvää itsepäisyyspäivää...

aika se vaan juoksee ja tuntuu että mitään ei ehdi tekemään vaikka kokoajan on kädet paskassa 24/7. ja sitten yhtäkkiä huomaa taas saaneensa aikaan jotain hienoa.

all i wanted, all i needed, is here in my arms...

uus levy on viittä vaille valmis ja fiilikset sen suhteen katossa. tekis mieli lähettää yks vanhalle musiikinopettajalleni joka arvosti laulutaitoani numerolla 5. lick my balls bitch. samplepätkien perusteella arvioineet ihmiset ovat jo kommenteillaan palkinneet hypyn tuntemattomaan ja on taas niin helppoa uskoa että kun vain oikeasti haluaa jotain niin mikään ei ole mahdotonta. 20 vuoden "susta ei oo ikinä mihinkään" kommentteja laukoneet saavat taas uuden naulan ohimoon. että kops vaan teille.

pistipä miettimään että ketä sitä kiittäisi tästäkin saavutuksesta? varmaankin niitä ystäviä jotka ovat pienillä ja ehkä huomaamattomilla kommenteilla kannustaneet jatkamaan sekä välillä jopa isoilla sanoilla. ja tietenkin tonille ja allulle viime vuodesta. repsekt sano ali gee...

tuntuu että rok ei ole vain musiikkia. se on elämäntapa. hienoimpia hetkiä elämässä muistellesa ne tuntuvat itseasiassa väläyksiltä yhdessä helvetin hienossa musavideossa. on rankkaa mättöä, herkempää tunteilua ja tietenkin muutamia catcheja mutta kokonaisuus on selvä hitti. which was nice.

ei kai tässä hittojakaan. sauna on päällä, kaljat ja jallu kylmässä ja stereoist hevi raiga. i'm happy happy mayhem.

siis hyvää itsepäisyyspäivää ainakin mulle. tai vain mulle. tänään vain mulla on väliä ja sitä sietää palkita. itsepäisyys on perämoottori joka tekee ajoittain perseestä jauhelihaa mutta so what? se työntää kohti päämääriä joiden vuoksi on hienoa olla elossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.