IRC-Galleria

Siroqi`s

Siroqi`s

Tämän naisen uho, on kilpailijan tuho!

yhyyMaanantai 23.03.2009 17:16

mun pikku-pentu on jo iso... qira alotti juoksunsa tänään... no se hyvä puoli et nyt sitte juoksee muutki ja kuukauden sisällä uskoisin että rontti saadaan astutettua...

[Ei aihetta]Maanantai 09.03.2009 18:24

Kommentoi tähän NÄHTY,
jos olet nähnyt minut joskus reality maailmassa.
Sen jälkeen kopioi tämä
ja lisää omaan blogiisi
ja katso ketkä ovat bonganneet sinut!

tavotteena 2-3 vuoden sisällä BH ja ALO1Keskiviikko 04.03.2009 00:10

Alokasluokka Kerroin Pisteet
1. Luoksepäästävyys 1 10
2. Paikalla makaaminen 3 30
3. Seuraaminen kytkettynä 2 20
4. Seuraaminen taluttimetta 4 40
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 2 20
6. Luoksetulo 3 30
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 2 20
8. Estehyppy 2 20
9. Kokonaisvaikutus 1 10
20 200

http://www.kennelliitto.fi/NR/rdonlyres/2D18905C-ADEB-493B-B582-F0FF0CE7586B/0/toko_saannot.pdf

oli pakko pöllii tää... XDTiistai 03.03.2009 00:10

Pikku Ville 8 v., kuten kaikki muutkin hänen ikäiset pojat, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli asiaa äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asian näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska hän laittoi käden siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niinkuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän.

Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia, huohottaa ja kiemurrella niin, että tippui melkein sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan.

Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma. Lopuksi sain tietää mikä sai heidät niin sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti siitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi aivan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotain senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä hän on eläessään nähnyt. Minä olisin kyllä voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä. Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmasti puri siskoa. Myöhemmin sisko otti siitä kiinni kaksin käsin ja piti sitä tukevasti kun poikakaveri veti kuonokopan sen päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että he yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä.

Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään. Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos.

Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halia siskoa. Luulen, että ankeriaat ovat niinkuin kissat, niillä on useampi elämä. Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli varmasti kuollut.

Tiedän, että se kuoli varmasti, koska poikakaveri nylki sen ja heitti nahan vessanpönttöön.

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.03.2009 22:06

Hyeena on hillitön hauskanpitäjä. Rakastaa rommia ja kolaa. Ottaa kaikki mukaan ja pitää jengin koossa sekä tyytyväisenä. Hyeena yllyttää koko porukan hulluuksiin ja nauraa vaan kun muut vipeltävät menemään. Hyeena säilyttää aina maineensa tilanteessa kuin tilanteessa. Hyeenan sohvalla on aina tilaa eläinystäville.

päätökset on tehty ja sovittuTorstai 26.02.2009 19:17

ja virallisesti kotisivuilla ilmoitettu...
eli meille tulee pentuja seuraavasta yhdistelmästä:
http://kennelimme.googlepages.com/pentuja

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 03:00

kuveita:
Esillä 600
Piilossa 43
Yhteensä 643

muutama... <xD>

Kaapelitehtaan pentunäyttely 7.2-09Lauantai 07.02.2009 19:05

Tuomari: Kirsi Sainio

"erinomainen rotutyyppi,riittävä voimakkuus.Hyvä pää, toivoisin hieman enemmän otsapengertä ja korkeammalla kannatetut korvat. Värimerkit päässä voisivat olla paremmat. Erinomainen kuono-osa+purenta. Hyvä kaula.Hyvä rintakehä ja runko. Erinomainen ylälinja. Hyvät käpälät. Tasapainoiset taka-kulmaukset. Liikkuu tasapainoisesti ja rodulle tyypillisesti,Miellyttävä luonne"

PN2 KP