IRC-Galleria

Siroqi`s

Siroqi`s

Tämän naisen uho, on kilpailijan tuho!

Vanilla Ninja - Blue TattooLauantai 16.05.2009 19:46

http://www.youtube.com/watch?v=-cszpu2HjvY <sydän>

Once upon a lifetime
The spirits of the dark
Came to kill the beauty
Of our world
Every soul was spell bound
And prisoned into ice
Just shining through
Sad as a blue tattoo

Tears have turned to ice
As a sacrifice
Broken voices rise
From the age of the ice
To the raging skies
And they exorcise
'Cause on judgement day
We must hide - we must fight
We must pray - hey
It's a blue tattoo

But the monks of mercy
They prayed for every soul
Til the sword of fire
Took control
In a crash of thunder
The ice broke into two
And shining through
There was the blue tattoo

You know, down low
There's a light, it's a true blue tattoo
Just go, down low
Gotta hide now, gotta fight now
Gotta save your soul and pray
Gotta break the cold ice away
Gotta find the blue tattoo

Humala ja taruolennot.Lauantai 16.05.2009 03:02


KRAPULAKEIJUT Aloitatko illan lompakko täynnä seteleitä ja heräät aamulla pussissasi vain kaupan kassakuitti, pari markkaa ja kourallinen kymmenpennisiä? Peittääkö kieltäsi aamulla sitkeä ja kammottavan makuinen epämääräinen tahna? Jos vastaat "kyllä", niin juopottelusi on houkutellut paikalle krapulakeijuja.

Pahanilkiset krapulakeijut vievät rahasi, paskovat suuhusi ja nauravat räkäisesti päälle. Lisäksi krapulakeijun taikasauvan kosketus tyhjentää muistisi, jolloin joudut kyselemään edellisillan tapahtumista kavereiltasi - he taas kertovat sinulle juuri ne tapahtumat, joita et haluaisi muistaa. Krapulakeijut vihaavat tupakoitsijoita ja paskovat näiden suihin useammin kuin muiden.

JYSÄRIPEIKOT Kun nukahdat, se tapahtuu. Lattianraoista ja kukkaruukkujen takaa marssii esiin armeija möriseviä pikkuruisia peikkoja, jotka suustasi tuleva alkoholin tuoksu on houkutellut paikalle. Janoiset jysäripeikot hyökivät suusi ja sieraintesi kautta elimistöösi tarkoituksenaan suunnistaa vatsaasi siellä muhivan oluen ja viinan vuoksi.

Luonnostaan tyhminä ja hidasälyisinä jysäripeikot eivät kuitenkaan ikinä löydä perille, vaan eksyvät pääsi sisälle, josta ne eivät enää löydä tietä ulos. Epätoivoiset jysäripeikot tarttuvat tällöin moukareihin, nuijiin, varstoihin, seipäisiin ynnä muihin astaloihin ja alkavat takoa kallosi sisäpuolta halki vapauteen päästäkseen.

Peikot kuolevat nälkään ja hapen puutteeseen ennen kuin ehtivät saada aikaan todellista tuhoa, mutta sitä ennen sinulla on edessäsi monta piinallista tuntia.

HUMALATONTUT Joissain pulloissa asustaa humalatonttuja. Nämä leppoisat olennot elävät elämäänsä kelluen alkoholipitoisessa nesteessä kaikessa rauhassa, kunnes pullo korkataan ja joku kohottaa sen huulilleen.

Kurkkutorvea pitkin alas mahalaukkuun putoavat tontut huomaavat kauhukseen autuaan elinympäristönsä vaihtuneen vatsahappojen, kahvin ja puoliksi sulaneen ruuan täyttämään hornankattilaan. Kunhan alkushokki on haihtunut, muutoin niin rauhalliset humalatontut joutuvat mielettömän paniikin valtaan ja alkavat potkia, rimpuilla ja puskea päätään mahalaukun seinämiin. Tämä aiheuttaa hyvin epämiellyttävän tunteen epäonnisen kännikalan vatsassa.

Tonttujen määrästä ja juhlijan yleiskunnosta riippuu kuolevatko tontut hiljalleen vatsan sisälle vai tapahtuuko joukkopako suun kautta. Jälkimmäisestä ilmiöstä käytetään jostain syystä nimitystä "laatta lentää" -ehkä tontut on joskus assosioitu rakentamiseen.

MUSTELMAAHISET Yrität ylittää kadun ja kävelet päin lyhtypylvästä. Suuntaat kulkusi pensaikkoon lievittääksesi virtsarakkosi painetta - yhtäkkiä oletkin turvallasi muurahaispesässä. Yrität avata olutpullon mutta amputoitkin toisen peukalosi pullonavaajalla. Mikäli näin käy, tiedät että metelöintisi on herättänyt äreän menninkäisen, mustelmaahisen.

Ihmissilmälle näkymätön mustelmaahinen vihaa syvästi rauhanhäiritsijöitä ja kostoksi tönii, tyrkkii ja kampittaa näitä parhaansa mukaan tarkoituksenaan saada nämä telomaan itsensä mahdollisimman pahasti. Mikäli luulet, että mustelmaahinen on kimpussasi mene rauhallisesti makuulle - lopulta se kyllästyy ja lähtee pois.

RÄYHÄHENGET Äreät, oikukkaat ja alati pahantuuliset räyhähenget jakaantuvat useisiin epämiellyttäviin alalajeihin. Kaikki lajit tartuttavat uhrinsa menemällä tämän verenkiertoon, jossa ne aiheuttavat ns. "pahaa verta".

Eräät alalajit yllyttävät tuhoamaan julkista tai yksityistä irtaimistoa, toiset pakottavat sinut haastamaan riitaa muiden ihmisten kanssa (aivan liian usein riitakumppanina on iso, ruma ja karvainen bodari tai kymmenpäinen skinilauma).

Omasta mielestäni paras hoitomuoto on edelleenkin potilaan päänahan hieronta kovalla materiaalilla. Tämä kivikauden ajoilta periytyvä hoitomuoto tunnetaan veikeällä nimellä "nuijanukutus".

Eräs räyhähenkien alalajeista on nimeltään örmy. Örmyn vaivaama ihminen istuu vaiti yksin pimeässä nurkassa ja tuijottaa lasinpohjaa kasvoillaan ilme, joka pysäyttäisi jopa käsistä karanneen puskutraktorin. Kierrä örmyn uhri mahdollisimman kaukaa.

JORINAPIRUT Jorinapirut ovat kaukaista sukua räyhähengille. Ilmojen halki liikkuessaan jorinapiru saattaa sukeltaa humalaisen korvan kautta aivoihin, joissa pahahenki sulkee välittömästi kaiken ajattelukyvyn sekä kaikki aistit.

Jorinapirun valtaama uhri yleensä liimautuu tiettyyn henkilöön ja jankkaa tälle mielipiteitään tylsimmästä ja kuivimmasta mahdollisesta aiheesta. Uhri toistaa samoja lauseita yhä uudelleen ja uudelleen ja viljelee näiden välissä fraaseja kuten "vittu niinku", "kyllsätajuut" ja "tiätsä silleen tota niinku". Lopulta jorinapirun lamaannuttava vaikutus lakkauttaa aivoista puhe- ja liikuntakyvynkin jolloin uhri vajoaa sammuneena maahan kaikkien helpotukseksi.

KALMA Yletön alkoholin käyttö saattaa houkutella paikalle Kalman, joka tahtoo viedä innokkaan juhlijan kotiinsa jatkoille. Kalman mukaan lähteneen juhlijan tunnistaa kalpeasta ihosta, pulssin ja hengityksen pysähtymisestä sekä lautumista ruumiissa. Tällöin ei voi tehdä juuri muuta kuin todeta tilanteen, ilmoittaa viranomaisille ja kohottaa maljan edesmenneen muistolle.

Booze downLauantai 16.05.2009 02:59


Minulla oli kellarissa 12 pulloa whiskyä. Vaimoni ei tästä varastostani pitänyt ja pyysi minua tyhjentämään pullot viemäriin.

En uskaltanut vastustella, joten minä aloitin vastenmielisen työni.

Avasin ensimmäisen pullon korkin, kaadoin sisällön viemäriin, paitsi yhtä lasillista jonka join.

Sitten avasin toisen pullon, kaadoin whiskyn viemäriin lukuunottamatta yhtä lasillista, jonka join.

Shitten korkkasin kolmannen pullon, heitin lasin viemäriin, lukuunottamatta pullollista whiskyä, jonka join.

Avattuani pahoin kiinnijuuttuneen neljännen viemärin korkin, panin pullon lasiin, jonka join.

Ssheuraavan lashin khorkista selvittyäni kaadoin korkin pulloon ja join lasin.

Kun kaikki pullot olivat tyhjiä, tuin toisella kädellä taloa ja toisella laskin pulloja, korkkeja ja laseja.

Sain täsmälleen 29, mutta varmistuslaskenta osoittautui turhaksi, sillä taas sain niiden lukumääräksi 74.

Kun kellari purjehti ohi, laskin vielä kertaalleen kaikki talot, pullot ja lasit, paitsi yhtä viemäriä, jonka join.

Lähiöbingon ohjeetLauantai 16.05.2009 02:53


Keratään aluksi hyvä ryyppyporukka kasaan (6-7 henk), joista yhden tulee asua kerrostalossa Hervannassa. (Voi soveltaa myös muihin kaupunkeihin).

Lähdetään illalla kiertämään Tampereen ravintoloita joissa juodaan kunnon kännit. Kun sitten kapakat menevät kiinni niin otetaan taksi ja ajetaan tämän Hervannassa asuvan kaverin kämpille.

Kaksi seurueesta jää parkkipaikalle kun muut menevät tämän kaverin kämppään. Kahden parkkipaikalle jääneen tulee päättää/arpoa, kumpi pelaa vaakariveillä ja kumpi pystyriveillä.

Kun muut ovat päässeet sisälle, he jättävät huoneiston oven auki rappukäytävään ja alkavat pitää oikein kunnon jatkoja stereot täysillä soiden.

Oletettavasti tietysti naapurit alkavat heräillä ja kun muihin huoneistoihin alkaa syttyä valoja, niin parkkipaikalla olevat kaverit alkavat pelaamaan bingoa. Se kummalla on ensin viisi valaistua ikkunaa peräkkäin on voittaja.

turku 14.5-09Perjantai 15.05.2009 02:35

olipa taas reissu... eikä kyllä yhtään turha... Mirka päätti pokatta itselleen lapsi ja koira kisan voiton... mahtava suoritus!

kotimatkalla mietiskeli:

"äiti, arvaa mitä? mä voitin!"

on se hyvä ettei mun tarvi ite kohta muutaku toimii kuskina... <xD> &lt;tuuletus&gt;

JEEEEE!!!!Keskiviikko 13.05.2009 17:42

mun hakemus on viimeinkin(7.5) saapunut kennelliitolle... ja peekele että se sitte kesti kun anomus on hyväksytty 9.12...<toru> eli seuraava tuplanumero 7-8 niin siitä löytyy mun anoma nimi...

kyllä meitä silti hymyilyttää...

*repeilyä*Tiistai 12.05.2009 18:54

Nainen: Sepaluksesi on auki!
Mies: Kurkistaako se uljas myyntitykki sieltä?
Nainen: Ei, mutta joku veltto varastomies nojailee kahteen
jauhosäkkiin.