IRC-Galleria

Vai nii, vai nii..Perjantai 05.01.2007 13:31

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Pelkään ett suihkuverhon takana on joku, jos se on kiinni sillee kokonaan. Ja yleensä jätänkin sen vähän auki et näen heti sinne taakse.

2. Mä puhelen sorsille, (oikee lässytän kunnolla kuuluvasti) kun käydää Lumon kanssa lenkillä ja nähdää niitä tuolla jossai.

3. Aina kun istun, mä tärisytän toista jalkaani. Siis aina ja koko ajan. Olen saanut siitä kommenttia useasti.

4. Mul tulee iltasin outo kohtaus ja hoen Lumolle "oo basenjee" ainakin kolme kertaa. Tai sit laulan sille: Jos mulla ois pikkuinen basenji, sen kanssa mä aina leikkisin. Sellasella tietyllä säveleellä.

5. Kirjotan kalenteriin ylös kaikki "tärkeen" muistettavan. Eli kirjotan sinne kaikki mitä vähänkin tulee tapahtumaan. Esim. "Nismo Malkossa", Koulu alkaa ym. mitkä nyt muistais muutenkin :D Näyttää vaan niin kivalta kun on paljon tekstiä :D

Haastan
sariin
-Pave-
Sophie^
Piikkine
^^n-a-s-u^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.