IRC-Galleria

Sikainfluenssasta ja rokotteestaTorstai 05.11.2009 01:54

Sikainfluenssa on A(H1N1) viruksen aiheuttama influenssa. Se sisältää sian, linnun sekä ihmisen influenssavirusgeenejä, joten on todennäköistä, ellei varmaa, että sikainfluenssa onkin nähnyt päivänvalonsa ensimmäistä kertaa laboratoriossa.

Sikainfluenssa ei ole niin hengenvaarallinen, kuin mitä mediassa annetaan ymmärtää. Itseasiassa selvästi lievempi, kuin Espanjantauti aikoinaan. Kuolleisuudesta on annettu arvio, joka on kuusi promillea sairastuneista. N. 98% kaikisita sairastuneista sairastaa taudin lievänä.

Sikainfluenssaan ei ole parantavaa lääkettä tai rokotetta. Mutta Suomessa tarjottava sikainfluenssa-rokote saattaa aiheuttaa sivuoireita kuten: kuumetta, kouristuksia, raajojen hetkellistä halvaantumista, oksentelua, huimausta jne. On toki mainittava kuolemakin, koska länsi-naapurissamme on kirjattu jo viisi kuolemantapausta rokotuksen komplikaatioihin ja Unkarissa ainakin yksi.


Sikainfluenssa-rokotteen ottajan ei tulisi hoitaa mahdollisia sivuoireitaan ihan perinteisillä kipulääkkeillä, toisin kuin usein rokotusten yhteydessä neuvotaan. Erittäin vaarallisten ja odottamattomien komplikaatioiden takia.
Rokotteen pitkän aikavälin riskeistä ei ole testattua tietoa. Rokotteen teho on arviolta n.30%-n.70%.

Nekin, jotka rokotteen ottavat voivat kantaa virusta yhtälailla itsessään ja levittää sitä, kuin ottamatta jättänyt henkilö mahdollisesti sairastuessaan.


Älä ota rokotetta!
Koska sitä yksinkertaisesti ei ole tarpeeksi testattu, eikä sen toimivuudesta ole varmuutta.

Lisäksi tähän perkeleen nasunuhaankin liittyy huomattavaa korruptiota Suomesta lähtien.

Pari kivaa linkkiä:
www.rokotusinfo.fi

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=143

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/D-H1N1%20single%20PDFs/SPC/emea-spc-h832pu17en.pdf

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.