IRC-Galleria

Slayde

Slayde

http://goo.gl/NFtcS <-- Click, click (Dark Souls)
Kerrassaan mainio viikonloppu takana! Lauantai päivä meni softatessa legendaarisella Vuosaaren vedenpuhdistamolla, jonne Sentinel Wolves on nyt nakittautunut mukaan organisoimaan hommaa. Sunnuntaina taas pelattiin pelit Kiljavan vanhalla vedenpuhdistamolla ja ne pelit oli piru vie hauskimmat puoleen vuoteen! Savukranaatti teki aika gutaa ja ukemien heittäminen esteiden yli jotenkin piristävää perustylsän taktikoinnin sijaan.

Sunnuntain peleistä löytyy iso läjä kuvia ja videokin tiimin nettisivuilta.

Vuosaaren VP:n pelit ovat muuten kutsupelejä, joten sinne on turha tulla, ellei kutsua ole saanut. Ihan vain tiedoksi. Siitäkin lisää matskua piakkoin tiimin web-sivuilla.

Nyt sitten vaan odotteleen kuluvan viikon viikonloppua. Silloin suunnataan auto kohti Leviä hiihtoloman alkaessa ja takas ei tulla viikkoon. Kahden viikonlopun pakkoloma airsoftista, mutta toisaalta pääsepä sitten sen maailman 3. parhaimman asian kimppuun, eli lumilautailun. Jos et tiedä mitä ovat numerot 1 ja 2 niin et tunne minua tarpeeksi hyvin ja voitkin hypätä alas jostain hiton korkealta koska en välitä. ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.