IRC-Galleria

:)Torstai 27.10.2005 02:24

Stella-Piste soi Winampissa. Tänään oli koulua,huomenna on koulua ja ylihuomenna on koulua. Sitten on viikonloppu. Vituttaa vaan ku ei nää omaa kultaa &lt;itku&gt; Ihan pahaa tekee. Tekis mieli vaan itkee ku niin kova ikävä on. Mutta uskon että pahemmalta tuntuu vasta lauantaina ku on tullut Tikkurilasta kotiin. Silloin vasta ymmärtää ettei se oma kulta ihan oikeestikaan ole siinä vieressä ja nyt se tuntuu pahalta. Mun tekis koko ajan mieli sanoo Simolle että sitä on ikävä. Siis mua niin ärsyttää toi armeija :( Se pilaa mun elämän!!! Mutta niin kuin aikaisemminkin olen huomannut että sitten pitkän ajan kuluttua on todella ihana nähdä se oma ihan kultsi murmeli <3
Ja mua niin harmittaa ku Kathy Big Brotherissa luovuttaa :( Se niin oli yhdessä vaiheessa iloinen ja pirteä mutta oliko se vain pinnallista,että kukaan ei nähnyt hänen sisäänsä miten paha olo hänellä oli. Ei siin sarjassa oo enää mitään mielenkiintosta.
Tauski-Sinä vain alkoi soimaan <3 Tää niin ku on aivan ku mä ja Simo. Ei voi muuta sanoa. Kannattaa kuunnella. Sanat löytyvät IhQboxistani.
Tänään oli ihan kivaa ku lunta satoi,mutta tollanen loska ja kylmyys on ihan perseestä. Pitäis tulla kunnolla lunta pääsis lumisotaan ja tekee lumiukkoja :P Ne ku on niin söpöjä :P
Oon kyllä sillee ylpee itsestäni,koska sain äikän tunnilla kirjoitettua kokonaisen konseptillisen tekstiä kirjasta Jali ja suklaatehdas. Se elokuvakin on niin söpö ^^ Haluisin nähdä sen uudestaan :P
Oon kirjoittanu tätä paskaa jo viis minuuttia ja mun suusta ei oo tullu yhtäkään järkevää sanaa/lausetta. No sellainen minä olen. Puhun paskaa päivät pitkät ja mitään viisasta ei tuu suusta. Sisko se tossa jo valittaa ettenkö aio jo mennä nukkumaan :D Tässä vastaus: Kyllä ihan kohta. Tahdon vain kuunnella pari biisii ennen sitä.
Ai niin sit sellainen pikku juttu vielä,että jos joku on tehnyt joskus äidinkielen tutkielman niin voisiko antaa minulle ohjeita mitä johdantoon ja lopuksi-kohtaan kannattaisi laittaa??? Kaipaan apua toden teolla. Ongelmaa ei ole itse asian tutkimisessa vaan johdannossa. Oon siihenkin jauhannu vaan jotain paskaa :DD No mutta ei voi mitään,vielähän sitä voin muuttaa ja ei mulla ole mikään kiire sen tutkielman kanssa. Ei vaan haluis jättää kaikkea äikän juttuja kurssin loppuun.
Mutta nyt ihan oikeesti ihmiset tämä rakastunut neitokainen menee näkemään kauniita unia unelmiensa prinssistä. Tän prinssin avulla jaksan koulussa ja on hyvä mieli. Tottakai mulla on joskus huonoja päiviä ja silloin vaan ajattelee, että onneksi on joku,jota rakastaa ja joka rakastaa mua. Yksin ei olisi vaikeata.
Simolle-kullalle: Kiitos rakas että olet olemassa. Ilman sinua en jaksaisi tässä kylmässä ja julmassa maailmassa. Koita jaksaa siellä armeijassa. Kohta se on ohi. Sitten meillä on onneksi vaikka kuinka paljon aikaa olla yhdessä. Rakastan sua, elämäni ilo ja valo <3
Sori että kirjotin tätä viestiä näin kauan (20min) ja että tästä tuli näin tajuttoman pitkä,mutta tahdoin purkaa tunteitani.
Nyt tämä neitokainen lähtee ihan oikeesti nukkumaan ku pitää aamulla herätä ja lähtee kouluun. Kivaa ku eka tunti on kitaran soittoa ^^ Kitarakurssilla olen oppinut kaikkea kivaa :) Mutta joo, hyvää yötä kaikille tytöille ja pojille, miehille ja naisille,lapsille ja aikuisille :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.