IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Masentavaa...Tiistai 01.11.2005 01:15

Mikäköhän siinä on,että ku on paha mieli ja yrittää puhuu jollekkin niin se ihminen vaan tekee olon pahemmaksi... No ei mul enää oo pahaa oloo ku sain kullan kaa puhelimessa puhua,mutta välillä ahdistaa kotona niin paljon että tuntuu ku tukehtuisi eikä saa happea. Ja välillä vaan olo on niin saatanan vittumainen että tuntuu ettei kukaan välitä mun tunteista tai huomioi mua ja ajattele mikä mulle on tärkeintä. Voi kuulostaa itsekkäälle mutta ei voi mitään. Sit mua vituttaa ´ku syön pahaan oloon ja kohta oon pullee ku omena :( No sillekään asialle en voi mitään. Mutta suoraan sanoen välillä vaan tuntuu että ketään ei kiinnosta mitä mulle kuuluu ja miten voin henkisesti. Voi kuulostaa sairaalta ja hullulta , mutta ei voi mitään. Ja mua niin suuresti ärsyttää ettei mun pahalle ololle voi tehdä mitään. En voi muuttaa kotoa pois ku ois vitun maistraatti mutsin perässä. Ei saatana.
Mutta olisiko muuttokaan hyvä ratkaisu?? Mä vaan oon ihminen, joka tahtoo että mulle osoitetaan rakkautta mikäli sellaista on olemassa. Mulla oikeesti asiat pitäis olla hyvin : On toinen vanhemmista vielä elossa,sisko ja veli, katto pään päällä. Mutta sille ei voi mitään jos välillä tuntee että ei saa henkeä, ei kuulu perheeseen. Oon sikäli erilainen ku muut perheen lapset että olen ainoa joka on lukiossa/käynnyt lukion. Kunhan nyt vaan mulla se lukio jäis kesken ku välillä rankasti pelottaa. Onneksi on ens viikolla opon kaa keskustelu.
No onneks mulla ollu jo parisen tuntia ihan hyvä olo mut jotenkin vaan itkettää kamalasti, mutta ku se itku ei tuu ulos. No ei kyl tarviikaan tulla...
Mut se siitä valittamisesta. On hyvä saada kirjottaa tällee, vaikkei kukaan koskaan näitä mun juttuja luekaan... Joo kuulostaa kauheelt pissistelyltä, mutta kiinnostaa ku kilo hevosen paskaa, saatana. Itseäni varten kirjotan ja se ketä kiinnostaa voi kommentoida.
Huomenna onneks mulla ei oo ihan normaalii koulupäivää vaan menen Helsinkiin Studiamessuille katselemaan mitä vaihtoehtoja ois lukion jälkeen ja mikä mua ihan oikeesti kiinnostaa.
Nyt tämä tytteli menee nukkumaan ku väsyttää niin maan perkeleesti ja silmiä kirvelee.
Hyvää yötä kaikille ja jaksakaa, vaikka huonoja päiviä olisikin.


PS. Sain tänään kuulla että mun kultsilla ois enää kaksi viikonloppuu kiinni armeijassa!!! Ois niin ku niin ihanaa, etten tiedä mitä sanoisin, jos niin tapahtuisi.


Kauniita unia, oman kullan kuvia kaikille <sydän>

Viikonloppu ohi :(Maanantai 31.10.2005 00:59

Nyt on sitten viikonloppu ohi... Ollut kyllä kauheasti tekemistä. Perjantaina tosiaan olin Eetun kanssa kitarakemuissa ja ne lapset oli niin sulosii ^^ Eilen taisin olla vähän kipeä ku palelsi tädin luona koko ajan :/ Eilen olin tädin luona Tikkurilassa ja näin pitkästä aikaan ihanan kummityttöni <3 Tänään olin Kirjamessuilla äitini kanssa ja oli tosi kivaa! Ostin Anna-Leena Härkösen loppuunkäsitelty-kirjan ja sain siihen kyseiseltä henkilöltä omistus-nimmarin :P Olin myös hänen lisäkseen kuuntelemassa Pirkko Mannolaa ja olen ajatellut että hänen elämänkertansa voisin kyllä jossain vaiheessa kun aikaa riittää lukea :) Viimeinen henkilö jota olin äidin kanssa kuuntelemassa oli Marion Rung. Itse en niin siitä välittänyt , mutta äidin mieliksi :) Oli muutenkin mukava viikonloppu. Ostin kaksi VHS- elokuvaa: Onenvarjot ja Bridget Jones-Elämä jatkuu. Katsoin molemmat eilen illalla. Just hyvii ja jälkimmäisessä ainakin sai nauraa oikee kunnolla.
Huomenna alkaa taas uusi kouluviikko ja perjantaina pääsee taas näkemään omaa kultaa <3 Jo on ikävä ollutkin :) Huomenna uintia ja kitaransoittoa. Huomenna kivoimmat aineet on kitaratunti,psyka ja äikän valinnaisen kurssin tunti kun saa tehdä mitä haluaa ^^ Kohta tosiaan voisin mennä nukkumaan ku oon niin kamalan väsynyt viikonlopun jäljiltä ku liikkunu paikasta toiseen ja hieman ollut kipeä niin kyllähän siinä voimat menee. Nyt menen nukkumaan. Hyvää yötä jokaiselle :)

ViikonloppuLauantai 29.10.2005 02:04

Ukko se vaan on armaijassa. Perkele. No ens viikonloppuna nähdään^^ Onneks tälle viikonloppulle on ihan kivasti tekemistä. Tänään olin yhden koulukaverin,Eetun kanssa kitarakemuissa, jossa tosi nuoret tytöt ja pojat soitteli yleisölle kitaraa. Sen hyvästä saan kitaratunnin vapaaksi :P Huomenna menen Tikkurilaa äidin kanssa tädin luokse kyläilemään ja sunnuntaina meen yksin tai äidin kanssa kirjamessuille. Siellä on Anna-Leena Härkönen!!! Pakko nähdä. Siitä saan yhden tai kaksi tuntia vapaaksi äidinkielen valinnaisesta kurssista. Kyllä lukio on kivaa ku tosta noin vaan saa tunteja vapaaksi.
Edelleen saa antaa ohjeita tutkielman ja esseiden tekoon jos jotain kivaa on mielessä :)
Menenkin tästä nukkumaan,että jaksan aamulla herätä sinne tikkurilaan :P

Kauniita unia kaikille &lt;sydän&gt;

PS. Jesse, ei muistella pahalla tätä päivää ;DD

Väsyttää...Perjantai 28.10.2005 02:04

Tänään kirjoitan vain lyhyen viestin tänne.
Päivä oli ihan jees enkä oikeestaan löydä mitään huonoa. Mitä nyt veli ärsytti mutta eiköhän kaikilla joku sisar aina ärsytä... no joo huomenna kitarakemuihin ja sunnuntaina kirjamessuille. Ja vittu menee siihenkin sitten sellaset 8 eskoo saatana. Koulu vie kaikki rahat,mut ku haluun vapaatunteja ja muutenkin nähdä kaikkea niin minkäs teen... Ei oo syytä valittaa ku itse olen itseni tähän laittanut...
Joo mutta en jaksa nyt enempää kirjoittaa ku haluun nukkumaan ja sisko haluu nukkumaan joten toivotan kaikille vain:

HYVÄÄ YÖTÄ!!! &lt;sydän&gt;

:)Torstai 27.10.2005 02:24

Stella-Piste soi Winampissa. Tänään oli koulua,huomenna on koulua ja ylihuomenna on koulua. Sitten on viikonloppu. Vituttaa vaan ku ei nää omaa kultaa &lt;itku&gt; Ihan pahaa tekee. Tekis mieli vaan itkee ku niin kova ikävä on. Mutta uskon että pahemmalta tuntuu vasta lauantaina ku on tullut Tikkurilasta kotiin. Silloin vasta ymmärtää ettei se oma kulta ihan oikeestikaan ole siinä vieressä ja nyt se tuntuu pahalta. Mun tekis koko ajan mieli sanoo Simolle että sitä on ikävä. Siis mua niin ärsyttää toi armeija :( Se pilaa mun elämän!!! Mutta niin kuin aikaisemminkin olen huomannut että sitten pitkän ajan kuluttua on todella ihana nähdä se oma ihan kultsi murmeli <3
Ja mua niin harmittaa ku Kathy Big Brotherissa luovuttaa :( Se niin oli yhdessä vaiheessa iloinen ja pirteä mutta oliko se vain pinnallista,että kukaan ei nähnyt hänen sisäänsä miten paha olo hänellä oli. Ei siin sarjassa oo enää mitään mielenkiintosta.
Tauski-Sinä vain alkoi soimaan <3 Tää niin ku on aivan ku mä ja Simo. Ei voi muuta sanoa. Kannattaa kuunnella. Sanat löytyvät IhQboxistani.
Tänään oli ihan kivaa ku lunta satoi,mutta tollanen loska ja kylmyys on ihan perseestä. Pitäis tulla kunnolla lunta pääsis lumisotaan ja tekee lumiukkoja :P Ne ku on niin söpöjä :P
Oon kyllä sillee ylpee itsestäni,koska sain äikän tunnilla kirjoitettua kokonaisen konseptillisen tekstiä kirjasta Jali ja suklaatehdas. Se elokuvakin on niin söpö ^^ Haluisin nähdä sen uudestaan :P
Oon kirjoittanu tätä paskaa jo viis minuuttia ja mun suusta ei oo tullu yhtäkään järkevää sanaa/lausetta. No sellainen minä olen. Puhun paskaa päivät pitkät ja mitään viisasta ei tuu suusta. Sisko se tossa jo valittaa ettenkö aio jo mennä nukkumaan :D Tässä vastaus: Kyllä ihan kohta. Tahdon vain kuunnella pari biisii ennen sitä.
Ai niin sit sellainen pikku juttu vielä,että jos joku on tehnyt joskus äidinkielen tutkielman niin voisiko antaa minulle ohjeita mitä johdantoon ja lopuksi-kohtaan kannattaisi laittaa??? Kaipaan apua toden teolla. Ongelmaa ei ole itse asian tutkimisessa vaan johdannossa. Oon siihenkin jauhannu vaan jotain paskaa :DD No mutta ei voi mitään,vielähän sitä voin muuttaa ja ei mulla ole mikään kiire sen tutkielman kanssa. Ei vaan haluis jättää kaikkea äikän juttuja kurssin loppuun.
Mutta nyt ihan oikeesti ihmiset tämä rakastunut neitokainen menee näkemään kauniita unia unelmiensa prinssistä. Tän prinssin avulla jaksan koulussa ja on hyvä mieli. Tottakai mulla on joskus huonoja päiviä ja silloin vaan ajattelee, että onneksi on joku,jota rakastaa ja joka rakastaa mua. Yksin ei olisi vaikeata.
Simolle-kullalle: Kiitos rakas että olet olemassa. Ilman sinua en jaksaisi tässä kylmässä ja julmassa maailmassa. Koita jaksaa siellä armeijassa. Kohta se on ohi. Sitten meillä on onneksi vaikka kuinka paljon aikaa olla yhdessä. Rakastan sua, elämäni ilo ja valo <3
Sori että kirjotin tätä viestiä näin kauan (20min) ja että tästä tuli näin tajuttoman pitkä,mutta tahdoin purkaa tunteitani.
Nyt tämä neitokainen lähtee ihan oikeesti nukkumaan ku pitää aamulla herätä ja lähtee kouluun. Kivaa ku eka tunti on kitaran soittoa ^^ Kitarakurssilla olen oppinut kaikkea kivaa :) Mutta joo, hyvää yötä kaikille tytöille ja pojille, miehille ja naisille,lapsille ja aikuisille :)

lalalalalalalalala.....Keskiviikko 26.10.2005 02:09

Tällä hetkellä koneella soi Finntrollin Trollhammaren.Kohta kuitenkin menen nukkumaan. On niin kivaa ku huomenna saa nukkua vähän pitempään ku menee kouluun vasta 10.00. Sitten on äikkää ja pääsee kirjoittamaan <3 Muutenkin on ihan kiva koulupäivä huomenna :) Tuskin niin raskas ku tää päivä ^^ Nyt kuitenkin menen laittamaan reppuni valmiiksi huomista varten ja menen sitten nukkumaan. Hyvää yötä kaikille tutuille ja tuntemattomille :P

....Keskiviikko 26.10.2005 00:35

Tänään oli taas yksi raskaimmista koulupäivistä. Koulupäivä jolloin ei ollenkaan tahtoisi herätä aamulla,nousta ylös ja lähteä kouluun. Kitaratunti oli todella mukava sillä opin hieman soittamaan Rauli Baddingin Paratiisiä ja Jonna Tervomaan Rakkauden haudalla. Mutta liikunta mua ärsyttää niin vietävästi!!! No tänään meillä oli ultimatee ja lippupalloo,se oli kivaa,mutta se että me jumalauta joudutaan olla pakkasessa juoksemassa ja pomppimassa. Siinä saa vaan itsensä kipeeksi,ja sen olen itsekin jo tänään huomannut. Mutta erään ystäväni kanssa totesimme että onneksi tänään oli viimeinen kerta ulkoliikuntaa,mutta ensi viikolla joka päivä on uintia joista vaan kerran täytyy uida ja muut kerrat voi mennä kävelylle PAKKASEEN!!! Perkele.
Kaiken kukkuraksi kärsin poikaystäväni takia,joka kärsii armeijassa. Armeija se vasta paska paikka onkin :( Varsinkin nyt kun hän on niin paljon kiinni eikä ehditä paljoa näkemään,mutta nekin hetket kun yhdessä ollaan on kultaakin arvokkaammat <3 Tämän viestin myötä tahdon kertoa rakkaalleni kuinka paljon hän minulle merkitsee,enkä ikinä tahdo häntä menettää.
Tahdon myös sanoa kaikille,että pitäkää siitä rakkaudesta kiinni mikä teille on annettu. Ja siskolleni Tiialle tahdon sanoa,että pieni ikävä tekee silloin tällöin hyvää :) Omaa kultaa on sitten taas ihana nähdä <3 Hyvää illan jatkoa kaikille ja kuulette minusta varmaan taas huomenna :)
- Vanhemmat »