IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

....Keskiviikko 26.10.2005 00:35

Tänään oli taas yksi raskaimmista koulupäivistä. Koulupäivä jolloin ei ollenkaan tahtoisi herätä aamulla,nousta ylös ja lähteä kouluun. Kitaratunti oli todella mukava sillä opin hieman soittamaan Rauli Baddingin Paratiisiä ja Jonna Tervomaan Rakkauden haudalla. Mutta liikunta mua ärsyttää niin vietävästi!!! No tänään meillä oli ultimatee ja lippupalloo,se oli kivaa,mutta se että me jumalauta joudutaan olla pakkasessa juoksemassa ja pomppimassa. Siinä saa vaan itsensä kipeeksi,ja sen olen itsekin jo tänään huomannut. Mutta erään ystäväni kanssa totesimme että onneksi tänään oli viimeinen kerta ulkoliikuntaa,mutta ensi viikolla joka päivä on uintia joista vaan kerran täytyy uida ja muut kerrat voi mennä kävelylle PAKKASEEN!!! Perkele.
Kaiken kukkuraksi kärsin poikaystäväni takia,joka kärsii armeijassa. Armeija se vasta paska paikka onkin :( Varsinkin nyt kun hän on niin paljon kiinni eikä ehditä paljoa näkemään,mutta nekin hetket kun yhdessä ollaan on kultaakin arvokkaammat <3 Tämän viestin myötä tahdon kertoa rakkaalleni kuinka paljon hän minulle merkitsee,enkä ikinä tahdo häntä menettää.
Tahdon myös sanoa kaikille,että pitäkää siitä rakkaudesta kiinni mikä teille on annettu. Ja siskolleni Tiialle tahdon sanoa,että pieni ikävä tekee silloin tällöin hyvää :) Omaa kultaa on sitten taas ihana nähdä <3 Hyvää illan jatkoa kaikille ja kuulette minusta varmaan taas huomenna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.