IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 01:30

Haluan, mutta en niinkään perillä siitä että mitä nyt tarkalleen. Vähän sitä sun tätä, millon mitäki. Ajatukset on jotenki niin sekasin, pää pyörällä. Tää koko kesä on menny sitä samaa miettiessä, mitä mä oikeesti haluun. Eipä sitä kai tarvii mitään varsinaisia päätöksiä tehdä, eihän kukaan multa sitä vaadi - paitsi mä itte korkeintaan. Oon kyllästyny tähän fiilikseen. Epävarmuuteen kaikesta mahollisesta.
Joskus tuntuu, että oon vaan jossain niin itteni ulkopuolella. Sillon on jopa sellanen olo, että ei oikeen edes tiedä, että kuka tää tyyppi nyt oikeesti on. Niin tuttu, silti jotenki jollaintavalla niin "tuntematon". Kaikki ne kysymykset mitä päässä nyt tällä hetkelläki pyörii, en saa mtn selvää mstn.

Mut kai mä oon vaan jotenki ollu aina vähän tällänen, ei tää mikään uus juttu oo ollenkaan. Oikeestaan monet asiat on paljon selvempiä ku mitä ne ennen tais olla, tää kesä on muuttanu mua aika paljon, ei ehkä niin paljon, että se näkyisi ulospäin - mutta jtn on ainaki täällä "pään sisällä" tapahtunu. ja noh ehkä hiukkasen itsevarmempi, jee.

kiva fiilis, oli kiva päivä. (:

ajatukset sekoilee, sori

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.