IRC-Galleria

mm mm kui kliffaaKeskiviikko 18.11.2009 14:57

Viettelen mukavaa lööbailupäivää kotosalla. Ihanaa kun koko päivän suunitelmat rajottuu lagailuun, tää on just se mitä mä kaipaan, että sä olla vaan, eikä tarvii olla aina menossa. On ollu niin uupunu ja saamaton olo tässä viime viikkoina, tästä syksystähän se varmaan suurimaks osaks johtuu kun on pimeetä ja ankeeta niin se ei ainakaan sitä energiaa pahemmin tuo.

Eilen kävin kattomassa sen 500 days of summer ja se vei kyllä totaalisesti uskoni rakkauteen. Vituksi menee kumminkin, sellasen hienon opetuksen jätti. Noei, eiei ja oli se oikeesti ihan hyvä - semmonen erityyppinen, ei sitä ylikliseistä touhua liialla romanttisella hömppäilyillä vaikka toki mä niistä senkin tyyppisistä tykkäilen, mut ne on vaan niin kaukana todellisuudesta et iskee aina kauhee katkeruus että miksei oma elämä näytä tolta.

Eilen siivoillessa huonettani rupesin ajattelemaan kaikennäkösiä asioita mitä on mielessä viime aikoina pyöriny, en mä oikein mihinkään hienoon johtopäätökseen suurimman osan kanssa päässyt. Asiat on vaan ja mä en voi tehdä mitään, mutta jotain selkiytystä sentään jonkun suhteen.

Mietin sitä omaa olemistani, ja ainahan sitä sanotaan että asiat pitää käsitellä. Mut onks se tosissaan sitä että ne samat ajatukset ja fiilikset kierrätetään päässä miljoonaan kertaan? Monen vuoden ajan? Ei, ei varmasti. Asiat ei muutu niitä ajattelemalla, ei tässä tapauksessa, ne muuttuu vaan jos mä opin päästämään niistä irti - opin olemaan ajattelematta. Se on se ongelma, ei se että mä en olis mukamas käsitelly niitä vielä tarpeeksi. Ei ne tästä kumminkaan sen enempää selkiydy, vaikka miten ajattelisin. En usko.

Nyt voisin kattoa vaikka Bluberry nightsin tai jotain muuta mukavaa, mm mm joo o kuulostaa mukavalta ajatukselta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.