IRC-Galleria

ensivaikutelmatestiSunnuntai 20.05.2007 07:38

Olet empaattinen ja hyvä kuuntelija



Se välittyy ensitapaamisellakin. Kyselet paljon, mikä tekee sinusta halutun seuramiehen/naisen. Ensikohtaamisen jälkeen sinua muistellaan haikeana: mikä ihanan kiinnostunut ja suora tyyppi! Toivottavasti kuitenkin kiinnostuksesi on aitoa eikä feikattua! Jäät kiinni viimeistään seuraavalla tapaamisella feikkaamisesta: kai muistat ihmisten nimet ja harrastukset seuraavanakin päivänä – olithan niistä juuri ylenpalttisen kiinnostunut? Joidenkin mielestä kiinnostuksesi on amerikkalaisen keinotekoista. Ellei näin ole, pidä tyylistäsi kiinni, niin ilahduttavan piristävää se tässä suomalaisten mörrimöykkyjen kulttuurissa on.

Osoitat tunteesi suoraan. Se tekee sinusta helposti lähestyttävän, jos vastapuoli on samaa maata. Todennäköisesti sinä myös koskettelet paljon etkä kavahda läheisyyttä. Ihastuttava piirre sekin, mutta koeta tarkkailla vastapuolenkin reaktioita: kaikki eivät nauti puolituttujen halailuista.

http://plaza.fi/sinkut/testit/millaisen-ensivaikutelman-annathttp://plaza.fi/sinkut/testit/millaisen-ensivaikutelman-annat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.