IRC-Galleria

Krmn!Keskiviikko 02.11.2005 14:16

Koulu on kivaa!

Okei. Koulu on kivaa kun on matikkaa ja ollaan tääl tunnil missä on nää uudet koneet :D

Huomasin just kun luin noita kirjoituksiani että olen ihan helvetin ailahtelevainen :D Onnesta suruun jatkuvasti. Plää. Oikeesti oon ihan iloinen ihminen <3
Ja toivottavasti tällä kertaa pitempään onnellinen ^^ Nyt asiat sujuu. Vieläku rahaa sais... :D No perjantaina tulee almuja.

Viikonloppu lähenee. Perjantaina tulee sisko puhumaan meidän luokalle jotain juttuja, ja sitten mennään Amarilloon ja Shakeriin. Kivint :) Ja lauantaina vois lähtee sit jopa ryyps ehkä. :O Uskaltaisko. Ainii. Laurahan tulee lauantaina tekemään mun kanssa ruokaa :) Ja jos Lauran kanssa on liikenteessä nii aina tulee ryypättyä. Eli kaiken voi vierittää sen niskoille, parast <3

Kameraongelmia.
Kohta on synttärit ja saan porukoilta kameran. Mutta haluanko ison ja hyvän ominaisuuksiltaan jolla saa hienoja kuvia, vai haluanko pienen pokkarin joka on jokapaikassa mukana? Kunnon välimallia ei kai ole. Joutuu tinkimään. Taidan haluta molemmat, mutta kumman ensin?

Hyvä parivaljakko voisi olla Canon Ixus i Zoom ja Canon Powershot G5.

G5 on kuitenkin niin iso ettei sitä tulisi kannettua mukana, ellei vartavasten lähtisi kuvaamaan. Ja tilannekuvathan ne parhaita on :)

Plää. Vaikeaa. Vetäydyn pohtimaan.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.