IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Termari.Maanantai 31.10.2005 15:10

Eli termospullo.

Koulussa. Matikantunti.
Kokeesta 9/20 + 1 activity point. Eli puolet.

Huomenna olis electrical engineeringin koe. Aivan tuskaa :D

Eilen loppupäivä meni koomaillen elokuvien parissa. Eka kattelin kaverin kanssa Pahan maan, joka yllätti. Harvinaisen hyvä suomalainen elokuva. Jotkut sanoo että se on todella ahdistava ja vaikea, mutta mun mielestä se vaan piristi. Ymmärsin miten hyvin mulla on asiat.

Toinen elokuva oli ruotsalainen teinileffa tyyliin Fucking åmål / Hip-hei hutsu. Fjorton suger, Vitun neljätoista. Tosin se leffa meni vähän ohi #jkl:n takia, kun siellä oli niin mielenkiintoiset juttelut ^^

Löysin itseni.
Siis kuvasta :D

http://www.jamko.fi/kuva.php?id=251&koko=iso

Siellä oranssipaitaisena koitan tietty heruttaa pelimiehen elkein jotain pikkutyttöä. Noei, Ninnun kanssa tanssin vain :D

Tänään pääsee onneksi urheilemaan taas. Salibandyä sais olla joka ikinen päivä, mutta sitä on vaan maanantaisin. Ärsyttävää.

Vois kirjotella illalla jotain intellektuellia. Vaikka sähköoppia. Joo!

Vi ses.

<3

AftermathSunnuntai 30.10.2005 16:51

Hejsan.

Eilen naamat.

Oltiin ensin Jarnolla aloittelemassa, ja sitten lähdettiin hänen ja hänen tyttöystävänsä kanssa Part_1:seen. Jotenkin olen alkanut pitämään siitä paikasta aina vain enemmän. Tosin siellä ei voi olla hauskaa ellei ole oikeasti _naamat_ jo valmiiksi.

Sovin nyt itseni kanssa että en ihastu enää ikinä. Siitä ei seuraa muuta kuin ongelmia. Tänään minua alkaa vielä vituttamaan eräs seikka. Ja paljon. Mutta olen vielä hieman humalassa niin en ymmärrä mitä on tapahtunut.

Joudun miettimään kamalasti mitä tänne kirjoitan. En halua loukata ketään. Silti tahtoisin kirjoittaa kaiken. Ehkä joudun vielä ainakin nyt pitämään sensuuria.

Teen asioita mitä mun ei pitäis tehdä.

Ajattelin että nyt kaikki muuttuu hienoksi. Asetun aloilleni erään ihmisen kanssa ehkä. Olen vaan, ja elän sivistynyttä elämää.

Ja vitut.

Tässä sitä ollaan. Yritän kovasti soitella kaikille että saisinko jostain leffaseuraa. Ei jaksa olla krapulassa yksin. Mutta kukaan ei halua/jaksa/voi tulla. Äääärsyttävää.

Mulla on alusvaatefetissi.


Kiitos.

MakarooniaLauantai 29.10.2005 21:00

Nonni.

Eilen sitten oltiin about kahteen asti kiertelemäs kaikkia pääsymaksuttomia mukavia pikkubaareja. Tänään sitten sovittiin että panostetaan vähän enemmän. Tosin tilillä noin 10e, sillä ei paljoa juhlita. Hyllyssä 4 pulloa 80% viru valgeeta, sillä taas juhlitaan _o/ :D

Makaroonia, makaroonia makaroonia. Ei tässä muuta ole varaa syödä. Pahinta on kun baarista tullessa tulee grillin ohi. Ei ole rahaa ja on herkkulakossa. Pitää vaan pitää mielessä, ja tulla kotiin nakertelemaan porkkanaa ^^

Nyt ei jaksa pohtia mitään "mielenkiintoista". Kaikki on menossa tänään baariin, ja pitäis treffata kaikki. Olis nyt ees varaa sisäänpääsyihin, mutta joo joo joo.

Huomenna lisää <3

HahaPerjantai 28.10.2005 23:41

Hmm...

Se oli elämäni nopein 10e.
Eikä harmita? Outoa.


<3

UUUUAH!Perjantai 28.10.2005 23:39

Heippa!

Tulin juuri koulusta. Tai siis, koulua oli neljään ja sitten eksyin eräälle ystävälle. Nyt taas toinen ystävä pyysi juuri Vakiopaineeseen, mielenkiintoiseen pikku kuppilaan. Nyt hymyilyttää, kun oli ehkä parasta taas :)

Aamulla 0900 koulua. Siksi ehkä parempi rajoittaa yhteen tai kahteen. Toisaalta rahaakin on hurjat 40e, ja tuet tulevat vasta perjantaina. Jotenka ehkä se sitten oikeasti jääkin siihen kahteen :)

Nyt olen aloittanut nettiuhkapelit, hyvä! Tässä rahatilanteessa hienoa. Juuri pistin hurjat kympin blackjackiin. Tai siis pelaan ne ihan juuri. En vielä halua masentua, jotenka kirjoitan tämän ensin :D

Lohkoperunat uunissa, Siideri huulilla. Piti tulla kotiin nukkumaan. Mutta en valita <3

Pakkomennätekemäänjuttujaettäkerkeää.

Hejsan <3

----

np. Olavi <3

HymyTorstai 27.10.2005 21:31

Heppa,

Hymy.

Hymy voi muuttaa koko päivän, tai monenkin päivän olon. Tänään sain taas nauttia yhden tärkeän ihmisen hymystä, ja se piristi minut aivan eri maailmoihin. Itsekin huomasin hymyileväni aivan järjettömästi tämän jälkeen. Ihmiset varmaan pitivät minua hulluna. Tai juuri saaneena. Suomessa ihmiset hymyilevät vain ja ainoastaan jos siihen on joku todella hyvä syy. Irlannissa ihmiset eivät hymyile ainoastaan jos siihen on joku todella hyvä syy. Ahdistavaa. Mutta ei suomalaiset olisi suomalaisia jos olisivat aina naamat virneessä. Totta mutta tyhmää. Hymyillään enemmän, jookos?

Nyt istun taas pimeässä reiässäni. Kohta taidan lähteä pakkasta uhmaamaan polkupyörällä. Romantisoimaan yksikseni jyväsjärven yliopistonpuoleiseen päätyyn. Siellä on ehkä näteintä ikinä.

Sain puolivirallisen luvan lintsata huomisaamua. Ihanaa. 0700 herätykset riittävät nyt hetkeksi :)

Palataan myöhemmin.

Anam pus. <3

SkolanKeskiviikko 26.10.2005 21:18

Huu,

Intensiiviviikko rokkaa. Peter Hinds on mukava jamppa, ja heittää mukavaa juttua. Tahti vaan vähän hidas, mutta eihän kaikki voi olla tälläisiä älykköjä ;)

Nyt on sitä luntakin vähän enemmän. Fillarointi on hullun hauskaa kun saattaa yhtäkkiä kaatua ja lyödä päänsä metallitankoihin. Kivaa! :D
Mielummin sitä kaatuu fillarilla kun ajaa autolla liikenteenjakajaan ^^

Matkakuume kasvaa. Matkalle olis rahoittaja, mutta matkaseura, ajankohta ja kohde puuttuu. Yksin mä en todellakaan halua minnekään lähteä, eipä tuossa järkeä olis. Joko ihmisiltä puuttuu rahat tai sitten ne on sellaisia joitten kanssa en jaksaisi kokonaista viikkoa viettää :) Pitänee vaan odottaa. Rahoittaja ei karkaa minnekään.

Ulkona on pimeää ja kaunista. Valot heijastuu lumesta karun romanttisella tavalla. Pian lähden ihailemaan tuota pienen kävelyn lomassa. Kävelyseurassakaan ei mitään valittamista. Kunhan tuuli laantuisi ja pysyisi poutana.

Jostain syystä kamalan hyvä olo. Onnellinen? Syytä en tiedä, mutta en valita. En todellakaan.

Koulussa parin vapaan tunnin aikana katsoin eräitä luokkalaisiani. Tuli mieleen vain teinit, teinarit, teini-Einarit. Mikä ajaa yli 20v esittelemään yleiesti fritsujaan kaulassa muille. Ylä-asteellakaan sitä en ymmärtänyt, mutta ymmärsin niitä jotka ymmärsi ^^ Mutta nyt ollaan jo vähän kehittyneempiä. Kai?
Muuten en kyseisiä ihmisiä tunne, jotenka en tuomitsekaan sen enempää. En vaan tätä teiniyden (vai aikuistumisen?) merkkiä ymmärrä. Ainakaan tässä iässä. Mutta tämä ilmiöhän saa minut vaan tuntemaan itseni aikuisemmaksi, joten hyvä vain :)

Ugh. Olen puhunut.

ps. ei millään pahalla.


np. Olavi Uusivirta - On niin helppoo olla onnellinen

Note to all.Tiistai 25.10.2005 21:41

Ruoan tekeminen on kivaa.
Ruoan tekeminen vain itselle ei ole.

PääHajooKolmeenPalaseendasädasTiistai 25.10.2005 20:06

Päiväkirja. Huisaa <3

Mmmn. Myllertää päässä aika reilusti. Ihmissuhteet on kyl vaikein juttu koskaan.
Mut pitäs vaan olla välittämättä, aina asiat jotenkin järjestyy. Huonosti tai hyvin huonosti :D

Angstangst. Tänää ei ollu koulua, pelkkää lusmuilua :) Vieläki yöhousut jalas ja silmälasit päässä. Huomenna tuleekin sitten joku perkeleentärkee ulkomaalaismies vetämään intensiiviviikkoa joka kestää lauantaihin asti. Kivaa, toivottavasti en tule kipeemmäks.

Lumet suli, se on kans plussaa. Tosin auto ei enää tunnu niin tehokkaalta kun ei sudi nelosella renkaat ;D Hyihyi.

Herkkulakkokin alko eilen! :O Tosin ei vaikuta kauheesti mun elämään, kun on tota karkki ja jäätelölakkoo ollu jo yli 1.5v. Nyt vaan ei mennä kebulle tai pitsalle ^^ Ja vois jättää autoilun vähemmälle, nii kaippa tää tästä :) Pitäs vaan keksiä mitä söis tänään. Jaksa pelkkää makarooniakaan. Ja kuulemma sitä ei sais syödä, se on pahaksi. En tiedä sit, nälkä sil kyl lähtee :D

Mut hei,

<3
- Vanhemmat »