IRC-Galleria

Hui.Lauantai 31.12.2005 13:26

Nyt meinaa alko jännittää.

Pitäs lähtee tos kello kolme Lahteen hakemaan yhtä tyyppiiä tänne. A-pu-va. Toivottavasti kaikki menis hyvin. <3

MoiPerjantai 30.12.2005 19:13

Eli termes!

Olin meinaa kuski. Loppupelis 20.00 - 08.00. Eli sellai pikku keikka : D Puhuin yhen kivan kaa puoltoist tuntii puhelimes, ja sit tanssin aika paljosta starressa <3 Pojat oli humalas. Se on oikein. Sit muut halus kotii mut ajelin vaa kaikkii pikkuteitä iha kiusaks:D

Sitte. Eilen oli. Torstai! Mitä mä tein. Teinks mä mitää : D Meil oli vähä vieraita, ja sit mesettelin yhen kans puol kasiin aamuun. Sairasta. Ny vaa lataillaan akkuja huomiseen ja mun lonkerokoriin ja pariin vodkapulloon : D Vois olla humalas.

Mä kai ehkä vaihan koulua. Ku haluun pois logistiikasta. Haluun opiskelemaan valokuvausta. Siitä vois oikeesti tykätäkin. Ongelma vaan on se, että suomen paras amk joka sitä opettaa on LAHDESSA. MUN TUURIA *ITTU. Ainut kaupunki suomes mihin en haluis. Toisaalt saisin asuu ilmasiks kaksiossa, MUT SILTI. LAHTI. Niiiin kuraa. Turku ois toinen vaihtoehto. Tai taik. Mut ei sinne kuitenka piäse. Plää ! Lahti. Eieieieieiei. Oon niin kauan dissaillu lahtee ja lahteen muuttavia et en mä voi sinne mennä : O

Pitää ny kattoo ja hajoilla. Oon ehkä vähä ihastunu.


<3

Oon tänää kuski :DKeskiviikko 28.12.2005 02:39

HeiKeskiviikko 28.12.2005 01:45

ja moi :D

Alotus on aina omituista.

Nii. Moi! Ostin tänää tosi hienon villapaidan. Se on we <3 eli mahtavin. Sitten otin tatuoinnin, sekin on mahtava : D villapaita oli kai kalliimpi.

Kävin äskne keskustassa kahvilla yhen entisen tyttöystäväiseni kanssa. Se asuu poikaystävänsä kanssa yhdessä. Tuntuu hassulta. Seurusteltiin teineinä 2vk, mut ollaan oltu sen jälkeen kyl aina kavereita. Mut silti tuntuu hassulta. Kaikki seurustelee.

Läskit.

Metrot on jännii. Jos ei osta lippua nii jännittää, jos ostaa lipun nii vituttaa : D

Joo. Aamul pöndelle.

<3

MoiMaanantai 26.12.2005 15:24

Hei.

Oon helsingis.

Oltiin eilen baarissa.

Nyt katson elämää aivan eri tavalla.

Illan piti mennä: juodaan pieni huppeli ja mennään johonkin mun mielestä kivaan paikkaan ja juhlitaan.

Ilta meni: mentiin selvinpäin mun veljen haluamaan paikkaan ja ei minnekään minne mä haluan, ja sitten tapellaan aivan turhista perhejutuista humalassa. Tosin mä en paljon tapellut kun en humalassakaan ollut. Kíva oli seurata sivusta.

Sit tultiin kotiin ku kello oli about 1.

Ja sit kuulin juttuja jotka vähän muutti mun elämänkatsomusta. Oon tajunnu et suuri osa onnesta mitä oon koko elämäni aikana nähnyt ja mistä mä olen ottanut mallini tunteisiini, ja elämäntapoihini, on vaan valetta ja näyttelemistä. Ei siin mitää jos sais tietää et vähän on jotkut puijannu, mut koko helvetin elämän. Pettämistä, pettämistä, pettämistä. Ja oon ainoo joka ei oo tiennyt. Miten mä voinkaan olla näin sinisilmäinen.

Elina, siskoni, on onneks ihan paras. juteltiin sen kanssa johonkin viiteen asti, kunnes nukahdimme. Loppupeleis muille ei jääny mitää muuta kätee ku ehkä vähä lyhyt baari-ilta, mut mulle jäi aika paljon juttuja. Tosi paljon juttuja. Kestää ehkä hetken sulattaa nää asiat. Vois vaan painua maan alle omien ajatuksien pariin.

Kohta mennään mummolle. En kyl muuten menis, mut mun luxemburi/lontoolaiset serkut on siellä. En oo nähnyt vuosiin. Vieläkun mummo olis jossain muual, nii ois luksus :)

Sit illalla moikkaamaan Teaa. Jep. Jos se piristäis.

- Thanks for all the fish.

MOISunnuntai 25.12.2005 05:21

Pitääks kertoo mitä sain lahjaks?

Joo, sain kupin ja bokserit. About. No okei, vähä jotai vaatetta ja pehmolelusiilin ja sillee. Mut ei se mitää <3

Nyt hajoo pää. Pelattii broidin kaa sellast jäätelötikkufudista ja sit nousin ja meinas taju lähtee.

Ja sit heti koneell :D Fiksu poika! Osaanks? En.

Huomen meen helsinkii. Eka tulee mun toinen sisko ja sen mies, ja sit meit on tääl 10! aka. hullunmylly. Sit hyppään niiden passattii ja mennää helsinkii. Anam nam!

Meen ny hajoilee sänkyyn. Tai oon jo sängys. Mut makuuasentoon.

Raita ei määrää.


<3

ReereereeLauantai 24.12.2005 16:16

Moi!

Meit on tääl: Mä (19v), Mun irkkubroidi (25v), mun faija (60v), mun mutsi (53v), mun sisko (oisko jotai 35v?), sen mies (jotain 40 koht!) ja niitten lapset, Oiva (koht 3v!) ja Sisu (alle 1v). Eli HÄRDELLIII. Ny osa on kirkos ja nuorin nukkuu nii saa rauhottua. Nojatuolissa, läppäri sylis, ja telkkarista tulee fast show. Ahhh :) Kumpa se kirkko olis ooooooooikein pitkä :D

Faija on aivan järkyttävä. Valittaa kaikesta, ja on ihan uskomattoman ärsyttävä. Onneks mulla on taito pistää irl-ignore päälle. Muuten tulis nihkee joulu tästäki :D

Puurot on syöty. Neljältä ruoka, sitten vähän sulatellaan, ja sit lahjat lahjat :) Ootan sitä tosi paljon vaikka tiedän etten kamalasti lahjoja saa. Olen jo saanut osani, silmälasit (joita en oo jaksanu käydä ostamas) ja piilareita. Tosi tylsiä lahjoja, mut pirun tarpeellisia :D

Viikko sitten kirjottanu viimeks. Huhhuh. Välil ei oo kai muuta tapahtunu, ku että oon saanu 3 (tai neljä, ehkä) nollaa kursseista, eli uusintaan uusintaan. Sit muutaman kolmosen, yhen vitosen, ja sit yhen suoritetun. Lauantaina kävin Keskiviikkona käytiin Punkstahin, Mycazin ja Aluran kanssa kharmassa istumassa iltaa. Yhteen asti tosin oltiin vaan, kuten suunniteltiinkin. Ei kai sitten muuta olekaan tapahtunut. Torstaina tulin tänne, ja kahessa tunnissa meni jo täysin hermot porukoiden riitelyyn :D Lähin sit pois himasta, ja sillä seki selvis. Joulufiilis on aika katossaan kun noitten sisaruksien avulla saa ajatuksensa pois tyhmistä asioista.

Kiitos siitä.

Asiat on melkein hyvin. Yhden asian jos saisi muuttaa niin se olis eräs tyttö kainaloon. Mutta en voi muuten valittaa. Oon terve, ja melkein koko perhe kasassa täällä lumikinosten keskellä maalla. Huomenna aivan koko perhe, 10 henkeä, 2 koiraa. :) Ah. (/kliseet)

This week, i've been mostly wearing thong!

No en oikeesti.

Jouluna kaks siideriä. Uutena vuotena kori lonkeroa. Right?

Peace out.

Rakastakaa toisianne. Joulu on romanttista aikaa :D

Ainii, tää viel pakko: http://kvantti.tky.fi/in/kuvat/wallpaper_big.jpg
Tavallaan niin ihana kuva :D Ah. Ja tottakin osittain. :) <3 <3

Heihei. <3

(/jouluhössötys)

Jou!Lauantai 24.12.2005 13:23

Heippa.

En oo vähään aikaan kirjotellu, enkä nytkä keskity ku olennaiseen.

Eli mahtavaa ja rauhallista joulua kaikille! Ja jätetään ne riitelyt sinne välipäiville :)

Joulu on kiva.

t: erpo

MoiLauantai 17.12.2005 06:18

stere

saako humalassa kiuroittaa päviäkirjaan?

ryttin kahta varattua. Tsemppii mulle r:D rokakaa n etniten. Mutta jee. Vittu. mua saa ampua päähän. Ku oon kusipää<3

Et nii. Tsemppii oikeille ihmisille. mä en opop sellane.

JEETorstai 15.12.2005 12:42

Moi!

Eka työpäivä takana. 22 menin sinne, 01 ois voinu jo lähtee pois, mut lähin sit 03.45 kun sain kyydin :D harvemmin tulee oltua 6h selvinpäin baaris. Mut ei se mitään kun on noin kiva baari, oli tosi mukavaa :)

Kuvia otin "vaan" 730. Pitäs kai siitä karsia :D Nyt väsyttää ihan he*vetisti. Ei vaan väsyttänyt kun tulin nukkumaan kotiin ^^

Nyt kohtatulee kyyti. Kokeisiin. Ruotsi ja Word. Ekasta tulee niiiiiin varma nolla \o/

Jeh! Perjantaita odotellessa. RAIRAIRA. ANANAS COCONUTS BANANAS.- LDSA