IRC-Galleria

Aftermath vol. 683Perjantai 11.11.2005 20:53

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Bujakasa!

Nupunpupun kans oli kivaa leffas. Tyttö sinä olet tähti. Se oli tosi ihana elokuva kyl :) Just sellai hymyä korviin nostattava.

Sitten olikin ilta. Kuvien puolelta näkyy illan asuste. Se herätti kyl aikasta paljon huomiota :D Parasta oli kun Feverin live-coverbändi soitti apinamies-biisin, niin puoli yökerhoa tuli ympärilleni tanssimaan _o/
Sitä osaa itsekin vapautua hieman erilailla kun ei naamaa näy ;D Huaah, parasta. Tosin puku oli _todella_ kuuma, jotenka piti juoda paljon. Ja se oli kallista.

Ilta oli kyllä muuten erittäin onnistunut. Tosin kotiin olisin halunnut yöksi. Nyt jäin kuuntelemaan lattialle patjalle saksalaisten analysointia Matti Nykäsestä. Ja kissa hyppi koko yön päälläni. Victory.

JAMK Tutuksi. Kävin sielläkin aamulla pyörähtämässä, näyttäytymässä. Peninah on naisen nimi.

Tämä seuraavan päivän olo vaan on eniten perseestä. Ei krapula, eikä morkkiskaan oikeastaan. Vaan se, että edellisenä päivänä on ollut kauheasti tekemistä ja kavereita ympärillä, ja sitten yhtäkkiä joutuu olemaan aivan yksin. Kaikki ovat jossain. Perjantai-ilta. Rahat loppu. Tyhmän ontto olo.

Angggggst. Se on kivaa :)

Hieman hävetti törmätä Padasjoen-tuttuihi karvahousut jalassa, yo-lakki päässä, todella krapulaisen näköisenä tänä aamuna. Mutta ainakin saa tietää että hauskanpidosta on opiskelussa kyse _o/

Puspus anam anam.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.