IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 01:28

Pistetääs taas pieni päivän tarina.. No okei tänää heräsin päivällä ja huomasin, että kurkku aika turvonnu. Siit äitin kaa jutskaa ja en enää voinukkaa puhuu.. Koominen hetki meitsi kirjottaa koneel mitä piti sanoo ja sit lähettii itiksee lääkäriin. No pääsin lääkärin vastaanotolle yritin jotai sössöttää sille tädille siin ja se iski mut heti jonon ohi ja johki huoneesee. 3 Lääkärii vetää siin ja iski 2 adrenaliini piikkii ja pari muutakin jänskää piikkii. Olo oli mitä hehkein ja siitä ambulanssil sairaalaan ja vihdoin himassa. Vittu 9 tuntii pelkkää piikkiä. Olo on niin taivaallinen neljän verikokeen jälkeen. Ja mikä se tauti oli? Ei tietoa :WADPAWDW:PADW Vittu vituttaa

NimenomaanMaanantai 10.03.2008 03:06

Åkea ei taida oikeesti kiinnostaa hevon vittuakaan?

Jännittävä taksiSunnuntai 10.02.2008 04:39

Jooh eli jälleen ööö mmmh? Niin tarinaa puskis, mutta joo en tiedä sitte. Joo eli siis kävelin tohon taksitolpalle ja menin siihen ja istuin taksiin ja kysyin "Saako tähän istuu hei?" Mies tokas mulle samantien "No totta helvetissä" sitte kysyin "Niin sähän ajat rahaa vastaan vai?" Sitte se katto mua vähän aikaan, niinku "Mitä vittua?" Sit se nous kattoo siitä autosta, että onko sil viel se vitun "taxi" -merkki siinä katolla. Siinähän se oli ja istuutu takas autoo ja sano "Joo ajan rahaa vastaan.." Sitte kysyin "Niin no, ku mulla on näitä taksiseteleitä, että nää ei vai kelpaa?" Mies oli vähän aikaa hiljaa ja sano "Joo lähetäänpä puksuttaa.." Sit sanoin heti "Niin siis kai sä määränpään eka haluut" samalla huomasin, ku kuski alko jo ottaa vähän kipinää :D.. Noh vähän aikaa ajeltii ja sanoin, että "voisiks laittaa radion päälle?" Kuski oli heti skarppina "No totta helvetissä mikäs kanava laitetaan?" Sanoin sille, että "Joku klassinen olis hyvä mun sinfoniseen makuun" Se taas mietti hetken ja laitto sävelradion, no kelasin, että joo ihan miten vaan. Sen jälkeen nojasin eteenpäin ihan helvetisti ja kysyin "Haluutko kuulla tarinan?" Kuski oli heti häkeltyneenä ja hieman ihmeissään ja sanoi "No anna palaa vaan" Sit aloitin ja kerroin "Tiedät eläintarhan tuolla kanarian saarilla?, No anyway olin siellä kerran ja siel oli semmonen saatanan iso uros gorilla, siis vittu se huus ja puhku niin helvetisti.. Kaikki skidit katto sitä ihan silmät pyörein ja niin katto vanhemmatki, mut siis se paras juttu oli, ku siihen tuli sellanen pienempi manki viereen ja laitto kädet sellattii kuppi asentoon ja alko kusee siihen ja sit se alko juomaan sitä omaa kusta siitä ja se isompiki manki tuli siihen vetää ihan, ku jotain vitun lähdevettä. Ei jumalauta porukka katto ja skidit huus "MANKEY DRINKS PISS LOOK MOM" Jumalauta mä nauroin" Ja sitte oltiiki jo perillä ja sanoin "olis viel yks toinen tarina, mutta jätetään toiseen kertaan." Vittu se kuski jäi tuijottaa mua silmät pyöreenä ja ihan helvetin kiinnostuneena ja sillä ilmeellä, että "Setä kerro vielä lisää tarinoita". Meitsi otti ja häipy.

Sen pituinen se. Älkää ajako autoa humalassa muistakaa!

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 06:51

Tänää on oikeesti asiaakin. Heräsin, kävin saunassa ja menin teijolle. Eka heitettii meidän loukkaantunut sotamies baariin, koska häntä ammuttiin kait jalkaan rintamalla. No ei siinä midistä saatiin vähän bensarahaa ja jatkettiin Helinin kanssa matkaa Teijolle pelaamaan pleikkaa. No eka mäki pelasin pleikkaa, mut sit menin ottaa shottii pokeriin ja sit kello oliki niin paljon, että heitin Helinin nukkumaan ja lähdin hakemaan kahta sankaria, jotka olivat jääneet baarin timmellykseen, eli Jan "The Lounari" (Jan maksaa kaiken aina lounareilla, jopa bensankin!) ja Teemu tiestysti. Kurvasin pitkin itäväylää melkein nasta pohjassa ja löysinkin pian Rautatientorille. Heti kyytiini istahti 2 ehkä "hieman" ryytynyttä, mutta vieläkin innokasta juhlijaa. Päätin, että menemme suoraan kotioville. Heitin heidät tyytyväisenä kotiin ja jatkoin matkaa kotiin myös. Tarkoitukseni oli ehtiä vielä yhteen turnaukseen, mutta myöhästyin kymmenellä minuutilla. No se ei haitannut siirryin rahapöytään ottamaan shottia ja kuten tavallista paskaa tuuria ns. riitti muillekkin.

TÄÄ ON POKERI PELISTÄ ÄLÄ LUE, JOS EI INSPAA SE AIHE!!1

Ok meitsi bb:llä ja melkein koko löysä 6 pelaajan pöytä limppaa. No mulla kädessä koukut ja limppaaminenhan ei tässä vaiheessa tullut kysymykseen. Pöydän löysyydestä johtuen korotin .80$, kuten arvata saattaa utg makso ja middle myös. Pöytään flopissa 10h, 10d, 3d. Mihin minä nopeasti jatko betsasin 1,30$ ja mietin, että ainut minkä saisin on maksu. UTG meni samantien all in ja middle foldas. Tässä vaiheessa mietin, että ainut mikä olisi mahdollinen olisi värin veto, koska ei se nyt voinu olla niin tyhmä, että sillä kympillä menisi all in. Noh actionia ei ollut vähään aikaan ja lopulta päätin, että väriä se hakee. Merkit keskelle ja potissa yli 20$. Yllätyksekseni kaveri käänsi K, J offsuited. Tässä vaiheessa hymy kasvoillani kasvoi todella suureksi. Turn 9 ja river Q sai kyyneleet silmiin. Vastustaja veti Turn River suoran. JA VITTU NYT TAAS VITUTTAA. MITÄ VITTUA NÄÄ FISKARSIT OIKEESTI KELAA K, J OFFSUITED VITTU SITEERAISIN TONY G:HEN JA SANOISIN NEVER OVER PLAY KJ FUCKING RUSSIANS. Joo ei mulla muuta, mutta koko päivä ollu samaa ohiveto paskaa. Kiitos oli mukava avautuu päivis.

-Jack of clubs

[Ei aihetta]Perjantai 01.02.2008 09:04

Nyt on pakko kirjottaa tänne. Koht yhtiksen kokeeseen enkä oo nukkunu piiruakaan. Luin sentää vähäsen tässä yöllä, mutta tuntuu, että mun vatsa ei kestä mustaa kahvia ja kofeiinipilsuja :D. Kyllä päivällä paska lentää ja hiki haisee :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 20:22

Kännis

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 06:49

Jejei 6h:n päästä kouluun! IHANAA!!

[Ei aihetta]Perjantai 04.01.2008 02:00

FINNI TALVIII <3 JEJEI!

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2007 04:58

Koskenkorva sponsored by Juha. Oli muute jees.! 1 / 4 pullosta juotu vielä 3 / 4 osaa jäljelllä :D