IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 02:44

Itsepäisyys on jokaisen ihmisen yksi pahe. Ajattelemmeko itseämme tärkeempänä? Tunnemmeko olevamme muiden ihmisten yläpuolella? Miksi ajattelemattomuus ajaa ihmisiä vaikeisiin tilanteisiin? Löytyisikö reittiä ulos yhdestä isosta oravanpyörästä? Hedelmät ovat päältä kauniita, mutta joskus sisältä ne ovat mätiä.

[Ei aihetta]Lauantai 03.05.2008 18:41

Kukaan ei auta minua. Minä yritin hallita pelkoa väkivallalla. Suloinen kauhun tasapaino. Ihminen komentaa mieltään kuin koiraansa, yrittää kahlita luonnon pois, näkee pahan kaikkialla muualla.

Jokainen kaipaa, että joku särkisi ikkunan, päästäisi hänet ulos itserakennetusta vankilasta. Väitetään, että on ihmisiä joille mikään inhimillinen ei ole vierasta. Tuskinpa, mutta varmasti on ihmisiä joille mikään vieras ei ole inhimillistä. Tähän vähemmistöön me kuulumme melkein kaikki, kaikki paitsi hullut ja sokeat.

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 03:11

Suojeleminen on sen vastakohta, että tulisi näkyviin omana itsenään. Silloin kun siitä tulee kutsumus, syntyy pahinta jälkeä, kun kuvittelee olevansa suojeluksen enkeli

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 04:52

All these words rushing round inside my head
All these thoughts we held so close and still we never said
All these dreams I can't believe what I would do for you
Holding on is there anything left to loose
There's something beautiful about you but I just
can't explain I found it in the rain
So much Pain, so much Pain is coming down will you hold me close again, hold me close again.
All these words don't mean much when we turn our backs away
All these thoughts will be crushed if there's nothing left to say

I Can't Hold Back Who I Am
I Know You're Strong
I Know You Belong
I Know You Are Strong
My Beautiful One

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 02:26

Ihminen antaa paineen kasvaa, koska janoaa vapautta vaaranjäähdöstä, se tuntuu ainoalta tieltä ulos olemisen tukaluudesta, voi olla että onkin, mitä me kaivetaan, kun me kaivetaan kultaa? Muutos se on lopulta niin lähellä, toinen maailma toisenlainen elämä. Tarvitaan vain pieni askel, pieni kosketus, pieni sana se pienin kaikista sanoista vaikein.

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 21:10

WOOOOOOOOOONNNNDERRRRBOYYYY!!!!!!

[Ei aihetta]Lauantai 05.04.2008 04:27

Rakkaudettomuuden ja välinpitämättömyyden antava voima, vaikka se vääristää maailmasi, se sinut hengissä pitää. Olla yhtä pelkojensa kanssa, vain selviytymällä selviää, aina yksin ja ylpeytensä kuivattamana.

Ihminen survoo itseään muottiin, ei kuuntele itseään, ei kysy itseltään kuka on. Tällaista ihmistä eivät enkelit auta, tällaista auttaa vain piru.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 01:28

Pistetääs taas pieni päivän tarina.. No okei tänää heräsin päivällä ja huomasin, että kurkku aika turvonnu. Siit äitin kaa jutskaa ja en enää voinukkaa puhuu.. Koominen hetki meitsi kirjottaa koneel mitä piti sanoo ja sit lähettii itiksee lääkäriin. No pääsin lääkärin vastaanotolle yritin jotai sössöttää sille tädille siin ja se iski mut heti jonon ohi ja johki huoneesee. 3 Lääkärii vetää siin ja iski 2 adrenaliini piikkii ja pari muutakin jänskää piikkii. Olo oli mitä hehkein ja siitä ambulanssil sairaalaan ja vihdoin himassa. Vittu 9 tuntii pelkkää piikkiä. Olo on niin taivaallinen neljän verikokeen jälkeen. Ja mikä se tauti oli? Ei tietoa :WADPAWDW:PADW Vittu vituttaa

NimenomaanMaanantai 10.03.2008 03:06

Åkea ei taida oikeesti kiinnostaa hevon vittuakaan?

Jännittävä taksiSunnuntai 10.02.2008 04:39

Jooh eli jälleen ööö mmmh? Niin tarinaa puskis, mutta joo en tiedä sitte. Joo eli siis kävelin tohon taksitolpalle ja menin siihen ja istuin taksiin ja kysyin "Saako tähän istuu hei?" Mies tokas mulle samantien "No totta helvetissä" sitte kysyin "Niin sähän ajat rahaa vastaan vai?" Sitte se katto mua vähän aikaan, niinku "Mitä vittua?" Sit se nous kattoo siitä autosta, että onko sil viel se vitun "taxi" -merkki siinä katolla. Siinähän se oli ja istuutu takas autoo ja sano "Joo ajan rahaa vastaan.." Sitte kysyin "Niin no, ku mulla on näitä taksiseteleitä, että nää ei vai kelpaa?" Mies oli vähän aikaa hiljaa ja sano "Joo lähetäänpä puksuttaa.." Sit sanoin heti "Niin siis kai sä määränpään eka haluut" samalla huomasin, ku kuski alko jo ottaa vähän kipinää :D.. Noh vähän aikaa ajeltii ja sanoin, että "voisiks laittaa radion päälle?" Kuski oli heti skarppina "No totta helvetissä mikäs kanava laitetaan?" Sanoin sille, että "Joku klassinen olis hyvä mun sinfoniseen makuun" Se taas mietti hetken ja laitto sävelradion, no kelasin, että joo ihan miten vaan. Sen jälkeen nojasin eteenpäin ihan helvetisti ja kysyin "Haluutko kuulla tarinan?" Kuski oli heti häkeltyneenä ja hieman ihmeissään ja sanoi "No anna palaa vaan" Sit aloitin ja kerroin "Tiedät eläintarhan tuolla kanarian saarilla?, No anyway olin siellä kerran ja siel oli semmonen saatanan iso uros gorilla, siis vittu se huus ja puhku niin helvetisti.. Kaikki skidit katto sitä ihan silmät pyörein ja niin katto vanhemmatki, mut siis se paras juttu oli, ku siihen tuli sellanen pienempi manki viereen ja laitto kädet sellattii kuppi asentoon ja alko kusee siihen ja sit se alko juomaan sitä omaa kusta siitä ja se isompiki manki tuli siihen vetää ihan, ku jotain vitun lähdevettä. Ei jumalauta porukka katto ja skidit huus "MANKEY DRINKS PISS LOOK MOM" Jumalauta mä nauroin" Ja sitte oltiiki jo perillä ja sanoin "olis viel yks toinen tarina, mutta jätetään toiseen kertaan." Vittu se kuski jäi tuijottaa mua silmät pyöreenä ja ihan helvetin kiinnostuneena ja sillä ilmeellä, että "Setä kerro vielä lisää tarinoita". Meitsi otti ja häipy.

Sen pituinen se. Älkää ajako autoa humalassa muistakaa!