IRC-Galleria

Väsnyttää.Keskiviikko 12.11.2008 20:41

Huhhuijjaa. Vihdoinki on harjottelu ohi. Eihän tuota kauaa kestäny, mutta siltiki ollu raskasta. Töiden lisäksi oon paiskinu kouluhommia aivan mielettömästi!

Tänäänki meinasin sitte myöhästyä töistä. Aamulla havahduin ku Veeti yritti jälleen kerran mun peiton alle. Päästin sen sitte, mutta se vaan alko raapimaan mun jalkaa. Kielsin ja yritin toimittaa sitä pois, mutta se vaan jatko! Normaalisti se sit rauhottuu nukkumaan tai lähtee pois. Mutta nyt se vaan jatko ja jatko, aukaisin sitte silmät niin siinä se herra istua napotti ja katto mua silmät pyöreinä. Katoin sit kelloa niin 6.25 ja 7 pitäs jo kovasti olla ottamassa töissä raporttia. Kyllä tuli kiire! Veeti tiete aatteli että jaahas, mammalla on töihin lähtö ja tuolla se vaan kuorsaa, että eiköhän mennä herättämään se. :D

Harjoittelun sain kuitenki kunnialla läpi, opettaja tuntu olevan tyytyväinen. Ja kyllähän tuossa itekki oppi paljon uutta. Jännää ku ollu sillo keväällä leikkaussalissa ja heräämössä, niin nyt olla kirurgisella osastolla, näkee vähän, että mitä niille tehdään ennen ja jälkeen leikkauksen. Tämähän olikin nyt viimeinen harjoittelu. Enää olis se näyttö Haapaveden kotihoidossa. Näyttösuunnitelmaaki ajattelin alkaa tässä kohta puolin värkkäämään. :) Sitte sitä oltais kohta ihan valmis hoitsu! :)

Tuossa äsken äitin kans vietiin kissatki hoitoon. Aatu ei olis millään halunnu taas lähteä, suunnilleen väkisin sen revin tuolta kiipeilypuusta irti. Veeti ja Sulo innossaan juoksi koppaan, eihän ne nyt ikinä älyä mitään vaikka johonki oltaski menossa :D Sitte ne kahteli ihan ihmeissään ku kärräsin ne autoon.

Huomenna olis sitte aikainen herätys. Varmaan joskus 6 jälkeen jo. Isällä ja äitillä on käyntiä Oulussa ja ne lähtee jo 7 aikoihin, niin aattelin mennä samalla kyydillä Markuksen luo. Säästääpä junalipun hinnan. En tiiä miten maltan päästää sitä edes kouluun huomenna! :D Sitä ihanaa on kyllä aina ikävä vaikka kuinka viettäis viikonloppuja yhdessä! <3 Ja jos sen viimoisen kouluhomman sais tehtyä sillä aikaa ku Markus on koulussa.

Mutta nyt jatkan taas toiseksi viimeisen koulutehtävän tekoa! saapa nähdä pääsenkö aikoinaan edes nukkumaan, melko urakka tiedossa. :)





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.