IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 01:59

Monesti tulee oivallettua uusia asioita jotka auttavat järjestelemään pääkopan ja ympäröivän maailman asioita, omaksuttua ajattelumalleja jotka luulee itse keksineensä. Sitä nauraa kaikenmaailman "pilipali-elämänhallintafilosofioille" ja pitää niitä väkisinkin noloina ja säälittävinä yrityksinä tehdä rahaa, käännyttää johonkin tms. Ei suostu uskomaan tai edes kiinnostumaan muiden ihmisten neuvoista jotka ovat heitä auttaneet, ne neuvot kun tuntuvat häpeällisen mystisiltä kun ne tulee toisen suusta tai kynästä.

Tässä päässä on turhaa yrittää omaksua toisten hyväksi havaittuja ajattelumalleja, kun itsekeskeisesti kiipeää perse edellä puuhun niin kauan kunnes on löytää itselleen paremman tavan toimia. Ei todellakaan ole helppoa koittaa muuttaa itseään, ja mitä enemmän sitä miettii, sen vaikeammaksi se tulee. Loppupeleissä asiat kuitenkin näyttävät tapahtuvan itsekseen, ja juuri siihen suuntaan jota hakee. Ehkäpä se on vain tahdon asia?

No joka tapauksessa voin sanoa että hävettää lievästi sanottuna huomata näiden viisaiden miesten tekemien maallikolle oudolta kuullostavien metodien toimivan hienosti. Klikki onkin siinä että itse oivaltamani asiat ovat monesti jo tulleet jonkun toisen kynästä, hieman eri vinkkelistä, mutta säilyttäen pääasiat. Tekisi mieli itsekin saarnata ihmisille ajatustyön tärkeydestä ja antaa heille eri metodeja oman käytöksen kontrolloimiseen, mutta minusta se on täysin turhaa ja tekisin itsestäni vain naurunalaisen "höpöhöpö"-jutuillani. Enhän itsekään kuuntele muita näin tärkeissä asioissa. Paras neuvo onkin analysoida itse itseään, omaa käytöstään ja sen perusteella etsiä asioita joiden haluaa muuttuvan. Liiallinen oman käytöksen tarkkailu ja kontrollifriikiksi asettuminen vain pahentaa tilannetta.

Mitä tämä sitten tarkoittaa? Jollei auennut niin ei yhtään mitään, esimerkkejä en ala rustaamaan ainuttakaan, sen verran hölynpölyltä tämäkin käännytys-blogi alkaa näyttämään. Ehkä halusin vain sanoa että voit tehdä asioille jotain, ilman rahaa ja ulkopuolista apua. Voi kuullostaa salatieteiltä, okkultismilta, matrixilta tai meditoinnilta, mulle on ihan sama. Anna ajatuksille tilaa, aikaa ja itsellesi anteeksi. Siihen ei tarvita ihmeitä.


-

Tällä kauniin ajankohtaisella teoksella voitin vittumaisen paskan Nobelin Ruotsissa 2002!
Seuraavan teokseni nimi on "Hellettä napajäätiköllä"

Sivistys on lentotukialus, onneton pala metallia kauniissa meressä.
Lapset ovat luuta ja nahkaa, onnettomia kaloja kauniissa meressä,
Eläimien luurangot meren pohjassa, saastuneiden korallien peittäminä piilossa
Tähdet itkevät verta, kun inhimillisyys katosi luonnonvarojen myötä,
greenpeace vissiin teki vitun hyvää työtä? Valaat kaikki seivattiin,
pyyntialukset vittuun heivattiin, kehitysmaanlapset joutuivat helvettiin!
Turkikset tuhottiin kaikki pois maasta, vauraussymbolit lämmittäneet oisivat itkeviä siperian katulapsia! Sammenmäti syötettiin katukissoille, tryffelit ja hummerit viemärirotille!
Sodat syttyi helvetinmoiset, maa paloi ja taivas itki verta, nauroin aivan saatanasti joka kerta.
Jenkit hyökkäs afrikkaan, sinne vei valkosen miehen rikkaan, kantamaan säkeissä kultaa pois omalle tontille. Oksennus on lentänyt pidemmälle kuin urea.

-Stephen King 1987-










---
lopetetaan se ajankohtainen paskanjauhaminen ja keskitytään vaikka kovakuoriaisten lisääntymisen seurantaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.